Manija zvana "ukrasi za kosu“ nas ni ovog leta nije zaobišla, a šeširi se nameću kao statement komad koji nikad nikada ne izlazi iz mode.

Sigurno znate da šeširi nisu samo dekorativni, već imaju i funkciju- da nas zaštite od sunca i štetnih UV zračenja, a ovog leta biramo da spojimo lepo i korisno i uživamo u sunčanim danima što je duže moguće!

Pariski šarm i dobio je svoj novi izgled ove sezone, pa smo zato izabrale najlepše šešire domaćih brendova kako biste se ovog leta sigurno izdvojile iz mase.

Rade Hats & Caps

Šešir sa čvrstim i velikim obodom, koji često imamo prilike da vidimo na plažama, možete isto tako nositi uz neke damske haljine, ležerne kombinacije i bilo šta da ponesete, a što ističe vašu nežnu i romantičnu stranu.

Ercegovac Hats

Fedora model obožavaju trendseterke jer gotovo nikada ne izlazi iz mode. Nosite ga u svim gradskim prilikama i šetnji pored reke. Ovog leta unesite malo klasike u vaš stil birajući večni model, ali se odvažite na trake u smelim bojama.

Fairytale Neda Luković

Slamnati kačket Jockey modela koji je namenjen za one najodvažnije zaljubljenice u modu. Ukoliko se odlučite da ponesete ovaj model smatrajte da ste i više nego modno osvešćeni i spremni na isprobavanje drugačijih izdanja do sada.

MM Couture

Za zagarantovani izgled koji će vas izdvojiti iz mase birajte modele u dve boje. Iako ga odlikuju dve boje, one su najčešće iz basic palete te ih je tako lako kombinovati uz različite stilove i komade. Nosite ga uz udoban džins, običnu belu majicu i sve oči će biti uprte u vas.

LA ZAR Hats

Još jedan od trendova koji nam se vratio iz 90ih su i popularni bucket šeširi. Tada smo ih viđali kod rep i RNB zvezda, a danas ih nose gotovo sve poznate ličnosti, ali ništa manje nisu bili zastupljeni ni na modnim revijama, ali i na plaža za ležeran beach look.