Kako bi proslavila dva noviteta koji su priključeni Goop liniji za negu kože, Gvinet Paltro se udružila sa svojom mamom Blajt Daner ali i ćerkom Epl Martin kako bi pričale o lepoti, negovanju i starenju.

U ekskluzivnom video koji je podelila na svom Instagram profilu, njih tri su se okupile u njenom dvorištu kako bi testirale nove Goopgenes All-In-One Nourishing kreme za lice i predeo oko očiju. Kreme su lansirane juče, a razgovom majke i ćerke je snimala mlada Martin.

"U kom dobu ste se osećale najlepše?" upitala ih je Martin.

"Osećala sam se odlično u kasnim tridesetim" odgovara Gvinet koja sada ima 47 godina."Smatram da je starenje teško. To je definitivno proces i kad vidite da vam se lice menja, nije baš prirodno da se osećate lepo spolja. Ali je ironija što je to doba života kada se dopadate samoj sebi i počnete zaista sebe da volite. Pa se na neki način osećate lepom u svakom smislu, pa i spoljašnjem."

Blajt koja sada ima 77 godina se nadovezala sa: "Mislim da sam se osećala najlepšom kada sam bila u pedesetim. Možda upravo zbog toga što si rekla."

Ove dve nove kreme poseduju prirodnu, čistu formulu i inspirisane su epigenetikom - naukom koja smatra da okruženje utiče i oblikuje vaše gene i ponašanje. Vaša koža se tokom godina menja, ali se menja u skladu sa vašim životnjim stilom. Ishrana, spavanje, vežbanje, izloženost suncu i mnoge druge stvari će uticati na to kako ćete stariti. Ideja ovih krema je da optimizuju taj proces što je moguće bolje.