Zarini parfemi se često nalaze na radaru beauti influensera na društvenim mrežama i zaslužuju titulu „dvojnika” popularnih luksuznih mirisa. Mnogi su istakli sličnosti Sublime Epoque sa Armanijevom voljenom Armani My Way, Gardenia ih je podsetila na YSL Black Opium, dok je Red Temptation proglašen „kopijom” kultnog Baccarat Rouge-a. Najnoviji dodatak ovoj listi je Vibrant Caramel, parfemska voda sa visokim notama bergamota i mandarine, srednjim notama cveta jabuke i baznim notama vanile i pralina.

Ako je verovati TikTokerima i ljubiteljima parfema na Fragantici, Vibrant Caramel je inspirisan Pradinim omiljenim mirisom Paradoxe. Ovaj prepoznatljivi parfem, okarakterisan kao složen cvetni miris sa primesama ambera, pojavio se na tržištu krajem 2022. godine i ubrzo stekao obožavaoce širom sveta.

Zara Vibrant Caramel parfem je kopija za Prada Paradoxe TikTok/imanniy

„Dakle, glasine su tačne – ovo je zaista „dvojnik“ Prada Paradoxa.Dugotrajnost je daleko od originala, ali ipak sasvim pristojna – mirišem 4-5 sati, ali ej, platio sam 11 evra za 90 ml, više je nego vredan novca”, istakao je jedan od komentatora na Fragantici, dok je drugi izjavio Vibrant Caramel je potpuni "klon" Paradoxe-a.

Zbog Zarinog parfema više ne troši novac na Pradu TikTok/deijha_

   Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.