Obožavamo kada se na mrežama pojavi neki koristan trik koji ne samo da daje "wow" rezultate, već i štedi novac. Tako, primera radi, s dolaskom toplog vremena, lash lift je jedan od najpopularnijih tretmana, što ne čudi, jer na visokim temperaturama i te kako znači što jednostavnija "beauty & makeup" rutina.

Međutim, to u isti mah znači da ćete svake druge nedelje da ćete svako malo davati minimum 2.500 dinara. A šta ako to ne mora da bude tako?

Upravo jedna korisnica TikToka pokazala je trik koji, barem na prvi pogled, menja tretman za trepavice, a u te svrhe ona koristi uvijač i vazelin.

Postupak je jednostavan: nanesite vazelin na uvijač duž gumene trake, a potom uvijte trepavice i dok držite uvijač na mestu, koristite čistu četkicu, da dodatno začešljate trepavice prema gore. Prema TikTok-u, vazelin, čija cena ne prelazi 250 dinara, će pomoći da vaše trepavice budu uvijene mnogo duže od tipične aplikacije maskare.

trik sa vazelinom za trepavice.
tiktok/jacquelinekilikita 

Nakon toga treba sačekati malo i naneti malu količinu maskare. Efekat je, barem u ovom slučaju zaista neverovatan. 

Pročitajte još: IMAM TANKE, KRATKE TREPAVICE I OVE 2 MASKARE IH UVEK IZVUKU: Zajedno su jedva 1000 rsd a daju bolji efekat od lash lifta

Trpeavice su izražajnije, gotovo kao da su nadograđene, čime se oko dodatno "otvara". 

U isti mah, trepavice vizuelno izgledaju tamnije i gušće, a sam efekat traje satima, zbog čega možete mirne glave završavati obaveze, sigurne da sve izgleda kako treba.

Jedini savet je da, ukoliko praktikujete ovaj trik sa maskarom, a ne samo sa vazelinom, izdvojite maskaru za koju vam neće biti žao da se meša sa istim.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Trik od 200 dinara za duge i uvijene trepavice, kao da ste radili lash lift TikTok/brighattas

Izvor: Wanted J. S.