Kada govorimo o maskarama, gotovo da nema brenda koji nisam isprobala. Nije mi bilo žao da dam novac za to, jer imam svetle, kratke i tanke trepavice, i zaista sam želela da nađem formulu koja radi, a maskara je nešto bez čega zaista ne izlazim iz kuće. 

Moj cilj su bile vizuelno gušće i makar malo duže trepavice, ali da ne izgledaju veštački i slepljeno. Kako mi majka priroda nije dala guste ili makar duge trepavice, već apsolutno suprotno, jasno vam je zašto je gotovo svaka maskara "otpala" nakon nekog vremena. 

A onda se jedan drogerijski proizvod "zavrteo" na mrežama, i dala sam mu šansu, a potom i otkrila kombo, sasvim slučajno koji je davao efekat lash lifta

Reč je o Essence Lash Princess False Lash Effect maskari (510 rsd) koja je već mesecima u vrhu trendinga na TikToku i koja mi je zaista dala zadovoljavajuće rezultate. No pravi potencijal svojih trepavica otkrila sam tek kada sam je slučajno kombinovala sa jednom drugom, i nakon toga dobila niz komplimenata na poslu, sa istim pitanjem: "Koja ti je to maskara?".

Essence maskara koja daje sjajne rezultate.
essence 

Desilo se da sam najpre nanela Lash Princess (standardno, dva tanka sloja), a potom sam, u brzini dohvatila Essence lash like a boss instant volume & lenght vodootpornu maskaru (490 rsd) i nanela još jedan sloj. Efekat je bio fantastičan, a moje oči dodatno su došle do izražaja zahvaljujući zakrivljenoj četkici koja ih dodatno izdigla. 

S obzirom da moje drugarice i koleginice znaju da zaista imam retke, kratke i tanke trepavice, efekat koji sam dobila kombinacijom ove dve maskare ih je oduševio. 

Pročitajte još: MASKARE KOJE ĆE PLAVUŠE OBOŽAVATI: Najtraženija košta samo 760 rsd, a vaše oči hipnotisaće svakog ko vas pogleda

Od tog trenutka nosim samo ovu kombinaciju, a najpribližniji efekat koji su mi dale ove dve maskare dobila sam sa još jednom - Bourjois oh oui big lashes maskara.

Bourjois oh oui big lashes maskara.
dm 

Ipak, za nju ćete morati da izdvojite oko 1.715 dinara, što nije malo, te su ove dve Essence nešto isplativiji izbor jer će vam trajati duže, s obzirom da kombinujete dve.

Isprobajte i javite nam utiske u komentarima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kiko Milano maskara TikTok/tashlicious

Izvor: Wanted J. S.