Svi mi volimo dobre proizvode na koje ne moramo da potrošimo mnogo novca, a koji često daju rezultate u rangu sa high-end komadima.

Ovog puta, na "meniju" su se našle maskare, a mi smo rešili da izdvojimo tri najbolje, a najjeftinije, odnosno one za koje ne morate da čekate "Crni petak" da bi bile na popustu.

Intenzivno crne, kremaste teksture savršene su za isticanje svake pojedinačne trepavice, dok zaobljene četkice pružaju senzacionalan volumen.

1. Essence I love Extreme Crazy Volume - 379 rsd

Essence I love Extreme Crazy
screenshoot/lilly.rs 

Intenzivno crna, kremasta tekstura je savršena za isticanje svake pojedinačne trepavice, dok ekstra velika plastična četkica pruža senzacionalan volumen. Essence maskara je najpovoljniji na listi, a veoma je tražena u drogerijama iz razloga što trepavicama stvara veći volumen, daje im dužinu i podiže ih.

2. Essence Lash Princess False Lash Effect - 433 rsd

Essence Lash Princess False Lash Effect
lilly.rs 

Jedna maskara istakla se od svih, a moguće ju je naći u gotovo svakoj drogeriji i košta samo 433 dinara, a zaista radi ono što kaže.

Dovoljan je jedan sloj da vidite ogromnu razliku, a izvlači i najkraće trepavice i to bez slepljivanja.

3. Golden Rose Nude look full volume definitive - 345 rsd

Golden Rose Nude look
lilly.rs 

Ima strukturu koja daje volumen i dužinu trepavicama, a najbolje od svega jeste što ih lepo definiše kad se nanese u nekoliko slojeva bez bojazni da će se slepiti. Zahvaljujući kvalitetnoj formuli i savršenoj četkici s vlaknima, trepavice su jasno definisane i pune volumena tokom celog dana.

4. Maybelline New York Lash Sensational - 709 rsd

Maybelline New York Lash
lilly.rs 

Formula Lash Sensational maskare je obogaćena uljem divlje ruže - daje osećaj lakoće i pruža osećaj negovanih i mekih trepavica, i mineralnim pigmentima - koji utiču na intenzitet boje. Takođe, ona ima čak 10 slojeva češljića na četkici, koje izdvajaju svaku trepavicu posebno, povećavajući volumen iz korena. U samo nekoliko poteza četkicom daje megavolumen trepavica, a osim toga, ovo je jedna od najprodavanijih maskara na svetu.

Pročitajte još: NAJBOLJA MASKARA KOŠTA SAMO 500 DINARA I NAJBOLJI JE ULOV IKADA: Izvlači trepavice u jednom potezu i daje efekat veštaka

Bonus video:

Kiko Milano maskara TikTok/tashlicious