Kažu da su oči ogledalo duše, a žene vole da ističu svoju dušu lepim bojama, a kao što znamo maskara je neophodna za svaki dobar makeup. Ovaj proizvod, koji dolazi u različitim bojama, najčešće se koristi u crnoj, a vole je čak i žene koje nisu ljubiteljke šminke.

Kao i svaki komad dekorativne kozmetike, maskara može biti u različitom cenovnom rangu. Niža cena ne znači da maskara nije kvalitetna, a mnoge žene uživaju u kvalitetnim formulama koje mogu pronaći u omiljenim drogerijama.

S tim u vezi, odlučili smo da izdvojimo top 5 maskara koje možete pronaći u drogerijima, a da njihova cena ne prelazi 800 dinara:

1. Essence I love Extreme Crazy Volume maskara

Intenzivno crna, kremasta tekstura je savršena za isticanje svake pojedinačne trepavice, dok ekstra velika plastična četkica pruža senzacionalan volumen. Essence maskara je najpovoljniji na listi, a veoma je tražena u drogerijama iz razloga što trepavicama stvara veći volumen, daje im dužinu i podiže ih.

Essence I love Extreme Crazy Volume maskara.
lilly.rs 

2. LLUMS Fatale we love maskara 

Llums maskara pruža mega volumen, bez otežavanja. Trepavice instat podiže i čini ih laganim poput pera. Sjajna vest jeste da je kremasta formula pogodna i za osetljive oči. Veoma je nadogradiva, što je čini pogodnom i za dnevne i za večernje prilike samo dodajući jedan sloj više.

LLUMS Fatale we love maskara.
lilly.rs 

3. Catrice Glam&Doll volume maskara

Malo koji kozmetički proizvod je u poslednje vreme uzrokovao toliku pažnju na društvenim mrežama kao što je to uspela napraviti ova maskara. Osim visoke pigmentacije i trajnosti, kreatori ove maskare ističu da je njena velika prednost tekstura visokog kvaliteta koja omogućava brzo i efikasno uvijanje. 

Catrice Glam&Doll volume maskara
lilly.rs 

4. Maybelline New York Lash Sensational maskara

Formula Lash Sensational maskare je obogaćena uljem divlje ruže - daje osećaj lakoće i pruža osećaj negovanih i mekih trepavica, i mineralnim pigmentima - koji utiču na intenzitet boje. Takođe, ona ima čak 10 slojeva češljića na četkici, koje izdvajaju svaku trepavicu posebno, povećavajući volumen iz korena. U samo nekoliko poteza četkicom daje megavolumen trepavica, a osim toga, ovo je jedna od najprodavanijih maskara na svetu.

Maybelline New York Lash Sensational maskara.
lilly.rs 

5. Golden Rose Nude look full volume definitive maskara

Ima strukturu koja daje volumen i dužinu trepavicama, a najbolje od svega jeste što ih lepo definiše kad se nanese u nekoliko slojeva bez bojazni da će se slepiti. Zahvaljujući kvalitetnoj formuli i savršenoj četkici s vlaknima, trepavice su jasno definisane i pune volumena tokom celog dana.

Golden Rose Nude look full volume definitive maskara.
lilly.rs