Tokom toplih dana nije nam potrebno mnogo proizvoda da naglasimo lepotu lica. Dovoljno je malo bronzera i/ili rumenila, sjaj za usne i nezaobilazna maskara (pogotovo ako imate kratke trepavice).

Ali šta ako možete naglašen pogled da dobijete i bez upotrebe maskare, i bez najpopularnijeg lash lifta? 

Jedan trik postao je viralan preko noći upravo zato što daje duge i uvijene trepavice, a sve što vam je potrebno, verovatno već imate. Naravno, reč je o svemogućem vazelinu koji košta oko 200 dinara.  

Pogledajte i sami viralni video:

Trik od 200 dinara za duge i uvijene trepavice, kao da ste radili lash lift TikTok/brighattas

Tanak sloj vazelina treba namazati na mekani jastučić uvijača za trepavice i jednostavno uviti trepavice kako biste i obično. Jednom kada ste uvili trepavice, samo ih rasčešljajte čistom četkicom kako bi pravilno rasporedili vazelin. 

Možete još jednom ponoviti proceduru za dramatičniji efekat, a videćete i same koliko će vam trepavice biti uvijene i izraženije.

Trepavice možete podići viralnim trikom.
instagram/leyla.ljevo 

Možete koristiti i drugu metodu - da direktno na trepavice nanesete sloj vazelina, te da ih tek onda uvijete uvijačem za trepavice. Ipak, nisu svi pobornici ove druge jer je lako moguće da nanesete previše vazelina koji bi vam mogao smetati kasnije.

Pročitajte još: 4 NAJBOLJE, A JEFTINE MASKARE ZBOG KOJIH NE MORATE DA ČEKATE BLACK FRIDAY: Daju efekat veštaka, a cena im već od 345 rsd

Jedna TikTokerka je još više olakšala postupak pa je nabavila praznu bočicu, poput one za maskaru. U nju je stavila vazelin i sada ga pre uvijanja nanosi četkicom za maskaru direktno na trepavice.

Isprobajte i javite nam utiske!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Trik za duže trepavice Instagram/makeupbylxna