Duge i uvijene trepavice san su gotovo svake žene. Mnoge su, da bi dobile zavodljiv pogled pribegle nadogradnji ili laminaciji trepavica, dok druge još uvek efekat dobijaju maskarom. I da, iako je na tržištu sve više proizvoda koji će vam u par nanošenja dati look kakvom težite, svakodnevno skidanje proizvoda, ili razmazivanje istog cena je koja se nekako podrazumeva da morate da "platite".

Duge trepavice najčešće s emogu dobiti maskarom.
Shutterstock 

Međutim, ne mora da bude tako. Naime, poslednjih dana mreže je preplavio trik koji je zaludeo pripadnice "lepšeg" pola, a za koji vam je potrebno samo nekoliko minuta, malo vazelina i najobičniji uvijač. 

Trik sa vazelinom može vam dati savršene trepavice.
nati-melnychuk-I-6Ap7JXHq8-unsplash.jpg 

Sve što treba da učinite jeste da nanesete vazelin ili balzam za usne na uvijač za trepavice, a dok držite uvijač na mestu, čistom četkicom češljajte trepavice prema gore.

TRIK UZ KOJI ĆETE ZABORAVITI NA MASKARU: Spremite se za duge i uvijene trepavice, a sve što vam treba već imate u kući TikTok/lccbeautyy

TikTokeri tvrde da će vam na ovaj način traperice ostati uvijene puno duže nego kada samo nanosite maskaru. Dobra stvar kod trika je i to što se vazelin lako uklanja kada skidate šminku.

Korisnici tvrde da im trepavice izgledaju tamnije i gušće, dok efekat uvijanja traje nekoliko sati. Neki su trik proglasili toliko revolucionarnim, da su maskaru potpuno izbacili iz upotrebe.

Zahvaljujući triku sa vazelinom, mnogi su poptuno izbacili maskaru iz upotrebe.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!