Dženifer Lopez je jedna od onih zveda koja iako je zagazila u šestu deceniju može da se pohvali izvajanim telom na kom joj zavide i daleko mlađe.

Vitak struk, zategnuta zadnjica i noge, čvrste grudi… i naravno, lice bez bora zaista su nešto što bi mnoge dame poželele, da se ne lažemo.

Doduše, latino diva je jedna od "Spartanki" koja treninge ne propušta, i godinama se zdravo hrani, ako ne računamo genetku. Takođe, Dženifer mogo pažnje polaže nezi, i ne žali novac za najbolje tretmane.

Dženifer Lopez tvrdi da ne koristi filere ni botoks.
Shutterstock 

Međutim, iako tvrdi da ne koristi botoks za bore, već lice maže maslinovim uljem, ma koliko želeli da joj verujemo, naše oči nas ne lažu, a i mnogi doktori se slažu da pevačica veoma pažljivo i pre svega pametno ubrizgava filere.

Međutim, kako to da ona izgleda prirodno, dok neke druge zvezde koje su čak i mlađe od nje izgledaju daleko starije nakon filera? Odgovor se nametnuo sam pred ovogodišnju dodelu Oskara kada je otkriven jedan od tajnih tretmana koje rade brojne zvezde, a ne samo Džej Lo.

Dženifer Lopez navodno ubrizgava filere u slepoočnice.
Instagram 

Da, u pitanju su botoks i fileri, ali ne na očekivanim mestima kao što su čelo, jagodice i "bore smejalice", već u slepoočnicama.

Naime, ova procedura je jedna od popularnijih upravo zato što uspešno briše godine kao od šale. Zašto? Stručnjaci su dali više nego jednostavno objašnjenje. Starenjem se tanji koža, gubi na elastičnosti i volumenu na određenim delovima, kao što su slepoočnice, gde se stvaraju udubljenja, a upravo one će ovaj deo tela otkriti "prave godine u vaše krštenice".

Dženifer Lopez izgled duguje i pravilnoj nezi.
Instagram 

Ovakvi fileri često daju "liftend" efekat licu, odnosno, ubrizgavanjem filera na ovo mesto, povlače se blago i jagodice, samim tim i bore smejalice. Oblikovanjem slepoočnica dajete licu mladolik izgled, a brada će takođe delovati definisanije. Na ovaj način se čak i blago podi

S ozirom da je u pitanju hijaluron koji se koristi za ovakve procedure kao i mala doza botoksa, ne čudi što je "temple lift" toliko popularan među selebritijima, jer ga je teško uočiti. Dakle, vi vidite da je osoba nešto radila na licu, ali ne možete da otkrijete tačno šta, što je idealno upravo za Dženifer i druge zvezde koje tvrde da je njihovo zategnuto lice bez bora dar prirode, a ne plastične hirurgije.