Ništa licu ne daje tako "podignut" i mladalački izgled kao začešljane obrve. No, činjenica je da nemamo svi dlačice koje "sarađuju". Veliki broj devojaka se žali da njihove guste i jake obrve ništa sem profesionalne laminacije ne može da ukroti, a to znači (u proseku), oko 3.000 dinara na tretmane u salonu.

Ipak, čini se da je jedan proizvod uspeo da promeni situaciju, a bjuti zaljubljenice danima samo o njemu pričaju na mrežama.

Najbolje od svega je što je reč o domaćem brendu koji je dokazao da može da stoji rame uz rame sa velikim, a da za manju cenu da podjednako dobar proizvod, ako ne i bolji. 

Reč je o Goca brow gelu, a trenutno su na TikToku viralne dve varijante - clear maskara i voska u teglici. No, sudeći po reakcijama, oba proizvoda daju podjednako dobre rezultate. Rekli bismo dostojne laminacije u salonima. 

Goca brow viralni proizvodi.
drogerija.me 

Mreže su preplavljene snimcima koji potvrđuju dugotrajnost proizvoda na obrvama čak i nakon čitavog dana nošenja.

Cena providne maskare za obrve je 9 evra, dok vosak košta 12 evra. Inače, red je o proizvodu iz Crne Gore, koji bez problema možete naručiti i u Srbiji. 

Upotreba je standardna - pre nanošenja je bitno da nemate ništa na koži, a potom aplikatorom nanesite malu količinu i rasčešljate obrve. Sačekajte da se osuši i spremne ste za polazak!

Sudeći po pozitivnim recenzijama, ne čudi što se za ovaj proizvod za obrve traži "bočica" više, a snimci dokazuju zašto ćete kupovinom uštedeti novac od laminacije na duže staze.

Pročitajte još: ODABERITE NAJBOLJI TRETMAN OBRVA ZA VAS: Dok je nekima dovoljan jedan, drugi treba da kombinuju OVA DVA za top rezultate

Bonus video:

Kako iscrtati obrve da izgledaju prirodno tiktok/@celestial_elegance

Izvor: Wanted J. S.