Prozirni gelovi za obrve se koriste za postizanje lepršavijih obrva, ali su takođe odlični za zaglađivanje ili oblikovanje. Međutim, važno je odabrati pravu formulu prema sopstvenim potrebama i načinu na koji želite da vaše obrve poprime oblik. Gelovi za obrve moraju imati dobru postojanost i biti čvrsti da traju ceo dan bez ljuspanja.

Kako koristiti gel za obrve?

Obrve počešljajte u pravcu ka spoljnoj strani lica, zatim popunite rupice na obrvama i ponovo očešljajte gel onoliko puta koliko je potrebno da biste dobili željeni izgled.

Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel

Potvrđujem da mi obrve zaista "stoje" tokom celog dana, a ne izdvajam 10 minuta vremena kao sa Got2b Glued gelom za kosu koji iziskuje preciznije nanošenje, a kasnije i čišćenje kože micelarnom vodom oko obrva kako bi puder mogao lepo da se nanese.

Potrebna je mala količina Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel Flexible gela za popunjavanje i podizanje obrva, što je odlično u smislu ekonomičnosti. Od kada njega koristim svi me pitaju gde sam radila laminaciju, a ja ih samo umesto kozmetičkog salona, pošaljem na omiljenu high-end adresu svih ljubitelja šminke - Sephoru. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Gel za obrve TikTok/haleypham