Ništa licu ne daje tako "podignut" i mladalački izgled kao začešljane obrve. No, činjenica je da nemamo svi dlačice koje "sarađuju". Veliki broj devojaka se žali da njihove guste i jake obrve ništa sem profesionalne laminacije ne može da ukroti, a to znači (u proseku), oko 3.000 dinara na tretmane u salonu. 

Ipak, čini se da je jedan proizvod uspeo da promeni situaciju, a bjuti zaljubljenice danima samo o njemu pričaju na mrežama. Priznajem, i sama sam bila skeptična, naročito jer je reč o veoma povoljnom brendu iz drogerija

Međutim, snimci brojnih korisnica su me ubedili da probam. 

Reč je o Essence lifting gelu za obrve koji košta oko 510 dinara i savršeno začešljava dlačice, držeći ih na mestu celog dana. 

Uz to, ne daje onaj veštački, neprirodni sjaj, već obrve izgledaju uredno, lepo, matirano. Takođe, nisam imala problema ni da ih preko popunim olovkom. 

Essence lifting gel set za obrve
lilly.rs Essence lifting gel set za obrve

Pročitajte još: PROIZVOD OD 470 DIN KOJI PRAVI OBRVE KAO POSLE TRETMANA OD 3.000 DIN: Pronašli smo ga u drogeriji

Nakon celodnevnog "jurcanja" dlačice su i dalje bile na mestu, što govori da je reč o proizvodu koji vam zaista može uštedeti novac. 

Kako se koristi?

Ukoliko želite da ga koristite potrebno da je šminkanje započnete od obrva. Na čistu kožu i suve obrve nanesite gel četkicom za obrve. Začešljajte ih, a potom dodatno dobro utisnite ili "zalepite" prstom ili drugim krajem četkice.

Začešljane obrve gelom.
Instagram 

Višak gela sa strane obrva obavezno precizno uklonite micelarnom vodom pazeći da ne obrišete gel na obrvama.

Sačekajte malo i voila, spremne ste za polazak, a vaše obrve će izgledati kao da ste upravo izašle iz salona. Svakako, vredi probati, te ne zaboravite da nam javite utiske.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako iscrtati obrve da izgledaju prirodno tiktok/@celestial_elegance

Izvor: Wanted J. S.