5 DROGERIJSKIH KOREKTORA KOJI PREKRIVAJU POPUT LUKSUZNIH: Otkrijte brendove koji su konkurencija high end proizvodima

Pristupačni korektori koje vredi imati u svojoj kolekciji!

5 jeftinih korektora koji su poput luksuznih
Instagram 

Verujemo da su svi već svesni da cena ne određuje kvalitet. To je posebno vidljivo u svetu lepote, gde se svako malo pojavi neki genijalan proizvod koji postaje ozbiljan konkurent luksuznim proizvodima iste kategorije.

U drogerijskoj ponudi posebno se isplati potražiti kvalitetne proizvode za šminkanje koje svakodnevno koristimo, pa smo odlučili da izdvojimo nekoliko odličnih korektora koji mogu da pariraju skupoj konkurenciji, piše fashion.hr. Podočnjaci i male nepravilnosti svima smetaju, a pravi korektor može odlično sakriti male nedostatke na problematičnom području.

korektor drogerijskog ranga.
Shutterstock 

Karakteristike dobrog korektora su postojanost, formula koja se lako nanosi i formula koja neće dodatno isušiti osetljiva područja oko očiju i nosa.

Dobro poznati favoriti na koji se uvek možete osloniti je NYX HD Photogenic Concealer Wand je poznat kao jedan od najboljih korektora u drogerijskoj ponudi. Ono što je osvojilo mnoge ljubitelje šminke je lagana formula koja se lako nanosi, ali u isto vreme ima jaku moć prekrivanja. Da biste postigli odlične rezultate sa ovim korektorom, dovoljno je naneti samo malu količinu, zbog čega će vam ovaj proizvod trajati veoma dugo.

Pored NYX-ovog korektora, poznati favoriti u drogerijama su Maybelline i L'Oreal. Takođe, ako tražite pristupačan korektor koji će sakriti skoro sve, nemojte preskočiti Makeup Revolution Beauty Conceal & Define korektor, koji koristi niacinamid za smirivanje upalnih procesa, što ga čini idealnim za prekrivanje tamnih fleka. Sve ostale proizvode koje vredi isprobati pogledajte u nastavku:

Makeup Revolution Beauty Conceal & Define

Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer

L'Oréal Paris Infallible Full Wear Concealer

NYX HD Photogenic Concealer Wand

Rimmel London Stay Matte Concealer

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1