Kada je reč šminkerskim trikovima u godini koja je iza nas, nema sumnje da je rumenilo bilo jedno od glavnih zvezda, pogotovo kremaste varijante koje su davale tu glowy završnicu. 

Tako se promenilo i mesto postavljanja rumenila, te se koristilo gotovo umesto proizvoda za konturisanje, jer ne samo što bi vizuelno podiglo lice već bi se dobila i ta željena svežina i mladolik izgled. 

devojke su opsednute trikovima sa rumenilom.
Instagram 

Međutim, i pored hiljada i hiljada tutorijala, čini se da bjuti zaljubljenice i dalje nisu bile najzadovoljnije kada je reč o idealnom pozicioniranju rumenila, sve do sada, kada je na mrežama postao viralan novi način šminkanja.

Sve što vam je potrebno je omiljeno rumenilo i vaša šaka i to je sve. Pogledajte video:

Dakle, sve što je potrebno je da šaku postavite uz lice tako da palcem dodirujete vrh nosa. Rumenilo potom nanosite dijagonalno preko "kvadrata" koji ste dobili u kombinaciji sa donjim kapkom. 

novi način postavljanja rumenila oduševio je bjuti zaljubljenice.
Instagram 

Dobro izblendajte i dobićete instant lifted look, odnosno podignutije lice, naglašene jagodice čime će vaš lik biti i mršaviji, te je jasno zašto je ovako nešto postalo hit na mrežama, pogotovo ako se uzme u obzir da je u poslednje vreme jedna od najpopularnijih estetskih korekcija takozvani "buccal fat removal", odnosno uklanjanje masnoće iz obraza za "supermodel" obraze, odnosno, naglašenije jagodice i vilicu.

trik sa tiktoka pokazuje kako dobiti naglašene jagodice.
Instagram 

Na ovaj način, devojke su bez odlaska pod nož dobile željeni efekat, koji zaista izgleda sjajno.