Kao što znamo, podočnjake je veoma teško u potpunosti izlečiti što znači da se većina nas oslanja na šminku kada želi da ih prekrije. Srećom, postoje neki neverovatni korektori koji obećavaju visoko prekrivanje podočnjake, kao i čitav niz tehnika za njihovo nanošenje. 

prekrivanje podočnjaka.
Shutterstock 

Neki od naših favorita dolaze sa TikTok-a, koji uvek pruža najzanimljivije trikove koji menjaju dosadašnju rutinu. Kada su u pitanju najbolji načini za prekrivanje podočnjaka, TikTok nam je pokazao kako tačno naneti korektor, kao i kako da savladamo sve savete vezane za korektivne boje poput breskvaste, u ovom slučaju.   

Kim Kardašijan pokazuje trik za prekrivanje podočnjaka.
Youtube 

Nedavno, međutim, TikTok je poludeo zbog ovog jednostavnog, ali tako efikasnog trika sa rumenilom koje besprekorno prekriva podočnjake koji koriste i svetske zvezde popu Rouzi Hantington, Bele Hadid, Kim Kardašijan... 

U svom videu, TikTokerka objašnjava da je trik inspirisan Kajli Džener: „Sviđa mi se način na koji Kajli prekriva podočnjake, čujem da njen šminker koristi ružičasti puder kako bi postigao taj look“, kaže ona.

Kako prekriti podočnjake rumenilom TikTok/@avonnasunshine

U nastavku videa demonstrira kako sunđerom za šminkanje prvo zahvata rumenilo, a zatim puder u prahu. Zatim otrese višak i setuje korektor ispod očiju

Rezultati su prilično vidljivi, a to potvrđuje i video Tiktokerke. „Možete videte kako daje taj svežinu i kako je samo sve zajedno prelepo izblendovano”, zaključuje ona.