Sigurni smo da se svima od nas dogodilo da su se probudili naduveni, sa crnim podočnjacima ispod očiju, baš tog dana kada je važno da izgledate sveže.

Tamni crnim podočnjaci ispod očiju su posledica pogrešnog režima – nedostatka sna, nepravilne ishrane i dr.

Iako je za njihovo rešavanje ključno da poboljšate pomenuto, do tada se možete osloniti i na SOS lek koji u samo nekoliko poreza prekriti tamne kolutove i instant podići i učiniti da lice izgleda sveže i blistavo. Naravno, pričamo o - korektoru.

Kako ne biste više lutali za korektorima koji imaju takvu moć prekrivanja, nastavite da skrolujete za tri najbolja po našem mišljenju!

NARS Radiant Creamy korektor

Postoji razlog zbog kog ovaj korektor ima stotine recenzija sa pet zvezdica: trenutno maskira nesavršenosti dok istovremeno pruža blistav izgled za najlepši pogled (čak i onda kada ste spavale mnogo manje od osam sati).

NARS Radiant Creamy korektor.
nars 

NYX Hi Definition Photo Concealer Wand

Nakon ovoga, neće vam biti potreban nijedan filter za obrađivanje fotografija! Da, toliko je dobar, a pruža srednju do potpune prekrivenosti.

NYX Hi Definition Photo Concealer Wand.
Alexandar cosmetics 

MAYBELLINE Fit Me korektor

Odličan je, jer je cenovno najprihvatljiviji, a i zbog toga što prekriva tamne kolutove pružajući svež i prozračan finiš.

MAYBELLINE Fit Me korektor.
Maybelline