Pre nego što je radio sa nekim od najvećih holivudskih zvezda, kreativnost i jedinstveni pristup šminki vizažista Sema Visera privukli su čak i Kris Dženera, što mu je pomoglo da postane slavan u beauty svetu.

Danas je vešt šminker iz Los Anđelesa ambasador šminke za Dior i često šminka poznate zvezde kao što su Bela Hadid, Kaja Gerber i Lili Rouz Dep.

Njegovi lookovi na fotografijama uvek izgledaju besprekorno, a u nastavku donosimo njegove trikove za šminku koja će na fotografijama izgledati savršeno i imati 'filtriran' efekat.

Veća količina pudera za prekrivanje svih nedostataka

Na fotografijama je svaki nedostatak i neujednačen ton kože vidljiviji, pa je, prema Viserovim rečima, potrebno naneti malo više pudera nego inače. Da biste napravili 'filtriran' izgled na fotografijama, podloga mora biti savršeno nanesena.

U potrazi ste za matirajučim kamenim puderom? Isprobajte neke od naših favorita čija cena ne prelazi 1000 dinara.
Shutterstock 

Puder za matiranje će pomoći u matiranju lica za makeup bez mana

Pored odgovarajuće tečne podloge, Viser takođe ističe važnost pudera u prahu ili pudera u kamenu za matiranje kože. Posebno je važno da lice ne izgleda masno u T zoni, već da bude mat za savršen izgled na fotografijama. Takođe će pomoći da se ujednači celokupan izgled. Za ovaj efekat se podjednako mogu koristiti i mat puder u kamenu, kao i puder u prahu.

sprej za fiksiranje šminke.
freepik/lookstudio 

Sprej za fiksiranje lica kako bi sve ostalo na mestu

Da ceo izgled šminke ne bi izgledao previše mat, a da je ipak dugotrajan, trik je u dobrom spreju za fiksiranje, odnosno sprej za fiksiranje šminke koji će joj takođe dati poseban sjaj.