3 PROIZVODA ZA SAVRŠEN TEN NA FOTOGRAFIJAMA: Poslušajte savete šminkera Diora za efekat filtera

DIorov šminker podelio je koja su to tri proizvoda ključna za savršen ten na fotografijama.

Tri proizvoda za savršen ten na fotografijama
Instagram 

Pre nego što je radio sa nekim od najvećih holivudskih zvezda, kreativnost i jedinstveni pristup šminki vizažista Sema Visera privukli su čak i Kris Dženera, što mu je pomoglo da postane slavan u beauty svetu.

Danas je vešt šminker iz Los Anđelesa ambasador šminke za Dior i često šminka poznate zvezde kao što su Bela Hadid, Kaja Gerber i Lili Rouz Dep.

Njegovi lookovi na fotografijama uvek izgledaju besprekorno, a u nastavku donosimo njegove trikove za šminku koja će na fotografijama izgledati savršeno i imati 'filtriran' efekat.

Veća količina pudera za prekrivanje svih nedostataka

Na fotografijama je svaki nedostatak i neujednačen ton kože vidljiviji, pa je, prema Viserovim rečima, potrebno naneti malo više pudera nego inače. Da biste napravili 'filtriran' izgled na fotografijama, podloga mora biti savršeno nanesena.

U potrazi ste za matirajučim kamenim puderom? Isprobajte neke od naših favorita čija cena ne prelazi 1000 dinara.
Shutterstock 

Puder za matiranje će pomoći u matiranju lica za makeup bez mana

Pored odgovarajuće tečne podloge, Viser takođe ističe važnost pudera u prahu ili pudera u kamenu za matiranje kože. Posebno je važno da lice ne izgleda masno u T zoni, već da bude mat za savršen izgled na fotografijama. Takođe će pomoći da se ujednači celokupan izgled. Za ovaj efekat se podjednako mogu koristiti i mat puder u kamenu, kao i puder u prahu.

sprej za fiksiranje šminke.
freepik/lookstudio 

Sprej za fiksiranje lica kako bi sve ostalo na mestu

Da ceo izgled šminke ne bi izgledao previše mat, a da je ipak dugotrajan, trik je u dobrom spreju za fiksiranje, odnosno sprej za fiksiranje šminke koji će joj takođe dati poseban sjaj.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1