MONOHROMATSKA ŠMINKA JE TREND BROJ #1 ZA JESEN: Šminkeri su složni da ujednačeni tonovi ističu najlepše na licu

U svet make up-a stižu novi trendovi, a reč je o monohromatskom stilu šminkanja koji će biti hit tokom jeseni.

Otkrivamo najpopularnije boje kose za zimu 2022/23 koje ne biste trebali da propustite.
Instagram 

Jedan pogled na društvene mreže vodećih šminkera dovoljno je da bude jasno koji su trenutno trendovi u svetu lepote.

Ove jeseni ne možete pogrešiti sa monohromatskim make up-om, koji ćemo videti bukvalno svuda. Nežan i glamurozan izgled koji je usklađen, ali ipak deluje opušteno, u praksi podrazumeva usne, oči i obraze ujednačenih nijansi. Trend podrazumeva mešanje sličnih tonova, najčešće onih od terakote, čokolade, tamno roze, breskve ili tamnocrvene na očima, usnama i obrazima.

Različite teksture odlično funkcionišu sa ovim izgledom, tako da mat usne, kremasto rumenilo i oči sa suptilnim sjajem izgledaju sjajno sve dok su u istoj nijansi.

Ovaj trend već broji više od 4 miliona pregleda na TikTok-u, a mnogi brendovi su ga shvatili jednako ozbiljno. Glossier je tako predstavio tri monohromatik senke koje su se fokusirale na kreiranje monohromatske dimenzije sa tri finiša (mat, metalik i saten) na oči, dok je Chanel kreirao odličnu kolekciju Tone On Tone koja donosi 12 potpuno novih nijansi ruževa i lakova za nokte za svaki ton kože.

Monohromatski stil šminkanja tik tok/claudianeacsumakeup

Bez obzira na to da li više volite da nosite nijanse breskve, roze, braon, bronzane ili nude, bez mnogo truda ćete postići monohromatski izgled koji garantuje moderan izgled, a stručnjaci kažu da nema pravila kada je u pitanju monohromatska šminka.

To podrazumeva da ne morate nužno koristiti iste brendove proizvode kao i profesionalni šminkeri, već sa da se oslonite na trendy tonove za kreiranje ovog look-a.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši