Ono od čega obično počinjemo sa rutinom šminkanja jeste stvaranje savršene podloge, tako da ne čudi što u skoro svakom neseseru možemo da pronađemo bar jedan dobar puder. S druge strane, bez obzira na to što je reč o proizvodu bez kojeg je nezamisliva skoro svaka kolekcija šminke, pronalazak idealnog je izazov sa kojim se često suočavamo.

Iako danas kvalitetne pudere možemo pronaći gotovo na svakom koraku i nema brenda šminke koji u svojoj ponudi nema barem jedan, činjenica je da od ovog favorita za šminkanje imamo prilično velika očekivanja.

Puder, da bi stekao našu naklonost, mora da poseduje dobru pokrivenost, a da istovremeno bude lagan i nežan prema koži. Takođe, dobar puder mora što prirodnije da legne na lice, da se stopi sa prirodnim tenom i stvori second skin look. Do sada ste možda navikli da svoje favorite tražite na policama drogerija, ali kada je u pitanju beauty scena, Zara polako ostavlja svoj upečatljiv potpis.

Dok smo do sada u Zaru zavirivali samo kada tražimo neke nove modne komade, primećujem da sve češće ova adresa postaje omiljena beauty lokacija.

Zara puder ima punu pokrivnu moć.
ZARA 

Tako danas u Zari možete pronaći sve što vam je potrebno za kreiranje savršenog make-up looka, a od svih proizvoda iz asortimana, puderi su fokusu. Limitless Soft-Matte Foundation puder je lagana i dugotrajna podloga koja se lepo stapa sa prirodnim tenom kože i pruža nežan, mat izgled.

Iako ove godine na tržištu ima dosta novolansiranih pudera, Zara je izašla sa 51 nijansom i to je nešto što treba dodatno pohvaliti, ali se brend tu nije zaustavio. Izgradili su nadogradivu formulu koja lako iz lagane prokrivne moći prelazi u punu, a lako se slaže i usled mešanja sa drugim puderima.

zara puder dolazi u 51 nijansi.
ZARA 

Koliko je ovaj puder postojan, potvrđuje i činjenica da njegova formula odoleva vremenu i do 12 sati. Ono što je sjajno u vezi sa ovim Zara puderom je to što pomaže u kontroli lučenja sebuma na izazovnoj T-zoni, dok sama formula ne isušuje kožu. Pohvalno je i to što se brend zaista potrudio da svaki kupac pronađe boju pudera za sebe, te ne sumnjamo da ćete i vi!