Kada govorimo o svetu šminkanja, više nego ikada naglasak je stavljen na izgled obrva.

Trendovi u stilizovanju obrva neprestano se menjaju, pa smo tako nekada davno težili nestvarno tankim obrvama, da bi iste zamenile Instagram obrve, odnosno savršeno uokvirene, dok danas negujemo njihov prirodan izgled.

Od olovki za obrve, do gelova, izbor je neograničen. Ovog puta, mi smo odlučili izdvojiti pet najboljih maskara za obrve. Njihove kremaste formule odlične su za postizanje gustog izgleda obrva, a i izuzetno se lako nanose. Sve što je potrebno jeste da s četkicom “počešljate” svoje dlačice za voluminozan i elegantnan izgled.

Nastavite da skrolujete i pronađite svog favorita i dodajte ga u svoju rutinu šminkanja što pre!

NYX Tinted brow mascara

Kada je reč o pristupačnijim cenama prouzvoda za obrve, NYX je svakako zvezda u tom polju.

Ono što je bitno jeste da ne ostavlja nikakve mrlje i grudvice na obrvama. Lako se nanosi, boja je intenzivna i bez grudvica. Odlična četkica, kratka i praktična, silikonska, dobro začešljava dlačice i nanosi boju od korena.

NYX je svakako zvezda maskara za obrve.
lilly.rs 

Aura Brow mascara

Aura me je oduševila jer je odlikuje kremasta struktura koja omogućava lako oblikovanje obrva. Takođe sadrži hranljive materije koje neguju obrve i podstiču njihov rast, olakšava oblikovanje.

Aura maskaru odlikuje kremasta struktura.
lilly.rs 

Essence Make me brow

Sledeći je, sigurno najpovoljniji, Essence koji ima pregršt maskara za obrve, providnih i u boji. Mi biramo ovu u boji, za popunjavanje retkih obrva, sa mikro vlaknima koja popunjavaju praznine između prirodnih dlačica.

essence ima najpovoljniju maskaru za obrve.
lilly.rs 

Maybelline - Brow Precise

Maskara za koju se najčešće hvatam, a razlog je i više nego jasan - u samo dva, tri poteza dobijam začešljane i prirodno nacrtane obrve idealne za sve dnevne prilike. Ukoliko volite malo jači look obrva, onda ovu maskaru pojačajte i jednom od najpreciznijih Maybelline olovaka za obrve.

maybelline maskara za obrve je dolična za dan.
lilly.rs 

Bourjois - Oh Oui! Brow Fiber

Ono što razlikuje ovu maskaru od ostalih jeste njena praktična mini četkica koja savršeno oblikuje obrve, čini ih gušćima i daje im intenzivnu boju.

U trenu ispunjava obrve, čini ih istaknutim i fiksira ih na mesto tako da nema bojazni da će se "izbrisati" tokom dana.

bourjois maskara za obrve ima malu četkicu.
lilly.rs 

 Bonus video

Oblikovanje obrva uz pomoć TikTok filtera tiktok/gracemchoi