SVETLUCAVI KAPCI 90-IH PONOVO SU U TRENDU: Slavne dame su opčinjene novim/starim načinom šminkanja

Ove sezone u trendu su svetlucave senke kakbe su se nosile pre 30-ak godina

Zapamtite, za dobar puder ne morate potrošiti bogatstvo! Izdvojili smo 5 drogerijskih koji su jednako dobri kao luksuzni.
Instagram 

Svetlucav kapci biće aktuelni ovog proleća i leta kada je reč o novinama u svetu makeup-a.

Naime, vratio se popularni trend šminkanja iz 90-ih, a s obzirom na to da ga rado nose Điđi Hadid i Hejli Biber, verujemoda neće proći dugo pje nego što se vrati i u naše beauty torbice.

Trend senki 90-ih

„Shine on“ bi mogao biti naziv trenda koji smo uočili na raznim slavnim damama. Naime, na kapcima senka treba da sija. Nakon što su mat stilovi bili popularni poslednjih nekoliko sezona, sada je vreme za svetlucanje. Nijanse zbog kojih naši kapci blistaju u proleće i leto su „ledene“. Svetlo ljubičasta, mint zelena, hladno plava, srebrna i hladna ružičasta osvajaju naše kapke.

Hejli Biber već je usavršila trend kada je na dodeli MTV Video Music Awards pre nekoliko nedelja oduševila mnoge u svetlo ljubičastoj haljini s odgovarajućim cipelama i torbicom u istoj nijansi. A i šminka očiju bila je usklađena s nežnom ljubičastom nijansom. Njeni kapci bili su svetlucavi u svijetloj nijansi ljubičaste s metalnim završetkom.

Ovom novo,/starom trendu nisu odolele ni Sidni Svini i Kamila Kabeljo.

Dok se Kamila odlučila za nešto napadniji look. Sidni je kapke ukrasila svetloreoze senkom sa sjajnim završetkom.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši