Zahvaljujući vrlo popularnim papučama i sandalama, novi trend plavog laka na noktima izgleda zaista sjajno i predstavlja pravo osveženje nakon do sada vrlo popularnih boja kao što su crvena, bež i crna.

Modna influenserka Linda Tol na svom Instagramu podelila je nekoliko originalnih načina na koje plavi lak za nokte uklopiti u dnevni stajling, a rezultat je izgled koji se isplati kopirati.

Linda bira nijansu svetloplavog laka za nokte koji graniči s tirkiznom, a ovakav pedikir, koji će sigurno privući pažnju, izgleda sjajno, posebno u kombinaciji s minimalističkim ženskim odelima koje krase čiste linije.

Plava nijansa laka za nokte odlično izgleda i dolazi do izražaja u kombinaciji sa sandalama svetle boje.

Velikoj popularnosti laka za nokte u ovoj nijansi u prilog ide vrlo kul izgled koji predstavlja pravo beauty osveženje i dobrodošlu promenu nakon noktiju u klasičnim crvenoj, crnoj i bež boji. S druge strane, svetlo plava nijansa odličan je izbor u letnjim danima, pogotovo na njegovom samom izmaku, jer svetla boja odlično se slaže s preplanulim tenom.

Za one kojima je svetlo plavi lak za nokte ipak previše uočljiv odlična vest je to da je vrlo popularna i nijansa tamno plave boje. Tamno plavi pedikir izgleda znatno elegantnije od svetlo plave verzije, ali u isto vreme manje dramatično od crne.