5 SAVETA POZNATOG ŠMINKERA: Kako da savršeno nanesete svaku boju karmina

Kako savršeno naneti karmin, odgovor ima šminker Nikolas, koji sarađuje sa poznatim damama.

Instagram 

Ako još nemate toliko iskustva obratite pažnju na pet koraka za nanošenje karmina bez greške koje su istakli vizažisti. Nikolas Lenon, profesionalni šminker slavnih otkriva trikove koji će istaći vaše usne, učiniti ih lepšim i punijim.

Piling

Preskakanje prvog koraka čini se kao zaista loš početak pa svakako poslušajte profesionalnog šminkera Nikolasa Lenona i započnite s pilingom usana. Možete smućkati neki u DIY piling ili kao najbrže rešenje protrljati usne četkicom za zube ili vlažnim peškirom, možda i pronaći neki iz već postojeće ponude, svejedno je, ali zapamtite ovo- dobar piling je apsolutni temelj svega!

Hidratacija

Nakon pilinga hidratacija je obavezna, ali pazite da ne preterate, upozorava Lenon. Priprema kože je najvažniji deo make-up rutine!

Iscrtajte usne

Poslužite se olovkom ili lip lajnerom i precizno iscrtajte i definišite oblik usana.

sminkanje, usne
Shutterstock 

Ispunite ostatak usana

Sad je vreme da svoju najdražu nijansu rasporedite po celim usnama, naravno, pazeći na granice koje ste iscrtali u prošlom koraku. Lenon preporučuje da koristite četkicu jer će vam dati veću kontrolu u tome koliko karmina nanosite. Nakon toga, nežno tapkajte usne maramicom.

Dodajte sjaj

Za još volumena - nanesite sjaj! Utisak punoće najlakše ćete postići ako malo sjaja stavite na sredinu donje usne, ističe Lenon.

usne, sminkanje
Freepik/ kroshka__nastya 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši