JA SAM ZAVISNICA OD BALZAMA ZA USNE: Bez ovih 5 hranljivih povoljnih i high-end formula ne mogu da živim

Izdvajam 5 najboljih balzama koje volim da imam u zalihama

Instagram /, @ctilburymakeup

Balzami za usne su oduvek zauzimali posebno mesto u mom srcu. Bili su uz mene kroz moje tinejdžerske godine, kasne tinejdžerske godine i sada moje dvadesete, pomažući da mi usne uvek budu meke. U stvari, prilično sam sigurna da je balzam za usne bio moj prvi kozmetički proizvod ikada. Nazovite me sentimentalnom, ali ovo definitivno garantuje prostor o kom se ne može pregovarati na mojoj polici, neseseru ili džepu za neophodne popravke u pokretu.

Slično kao što biste svakodnevno koristili svoju hidratantnu kremu za lice, koža na našim usnama takođe zahteva redovnu negu. Na kraju krajeva, prekomerna suvoća može dovesti do ispucalih usana, pukotina i finih linija, što takođe ne pomaže kada je u pitanju nanošenje omiljenog karmina ili olovke za usne. Dakle, da, priprema kože i usana je sve.

Dobar balzam za usne će ponuditi hranljive sastojke kao što su biljna ulja, shea puter, kokosovo ulje, ulje peperminta, kao i glicerin, hijaluronska kiselina za ponovnu hidrataciju usana.

Da bismo vam pomogli da odlučite, sastavili smo listu najboljih balzama za usne koji odgovaraju svakom budžetu i preferencijama, sa proizvodima vrhunskih brendova kao što su YSL i Dior, kao i neke razumnije kupovine od La Roche-Posay, Weleda i još mnogo toga.

Laneige Lip Sleeping Mask

jasmin 

Yves Saint Laurent Loveshine Lipstick

Yves Saint Laurent 

Dior Addict Lip Glow

dior 

Weleda Skin Food Lip Balm

screenshoot/apotekasrbotrade 

La Roche-Posay Cicaplast Baume Lips

benu apoteke 

 Bonus video

This browser does not support the video element.

Kako oporaviti suve usne u 2 koraka?  Tiktok/shereeneidriss

Izvor: Glamour/ Wanted A.N.