Verovali ili ne, pitanje "kako izgledati mlađe" je jedno od najtraženijih na Internetu, ipak da biste se pobrinuli da vaše lice što duže izgleda mladoliko, potrebno je svojoj koži pružiti odgovarajuću negu.

Ključ mladolikog izgleda kože jeste da ten izgleda ujednačeno i blistavo, a cilj je da efekti budu vidljivi na duže staze.

Kako temperature postaju nešto niže, sve više se naglašava važnost unošenja vitamina C, a koji je osim u borbi za imunitet, postao jedan od omiljenijih sastojaka unutar beauty industrije!

Fleke, neujednačen ten i umoran izgled kože česti su problemi današnjice, obzirom na mnogobrojna zagađenja i štetne UV zrake, a naročito su primetni u zimskom periodu kada je koža svetlija, a mrlje na koži tamnije.

Garnier serum s vitaminom c
Garnier 

Pored problema sa hiperpigmentacijom, vitamin c je delotvoran i u usporavanja procesa starenja kože, vraćanju sjaja umornom i beživotnom licu.

Serumi, sheet maske, kreme za lice i drugi proizvodi za negu kože sa vitaminom C su već neko vreme stalna postava kozmetičkih polica beauty zavisnika širom sveta, a tako se na mojoj našao Garnier Skin Naturals Vitamin C serum.

Moram priznati da mi je već pri kraju bočice, a razlog tome je, između ostalog, njegov neodoljivi miris Garnier BB krema koji me svakog jutra vraća u bezbrižne srednjoškolske dane. Ukoliko ga koristim ujutru sačekam nekoliko sekundi da ga koža upije, a zatim obavezno nanosim kremu sa visokim SPF-om.

Garnier serum koji briše fleke s lica.
Garnier 

S druge strane, verujem da ste do sada sigurno hiljadu puta čuli da se hijaluronska kiselina pominje u rutinama nege kože, ali da li znate zašto je tačno svi favorizuju? Ovaj sastojak pomaže u postizanju te dugotrajne blistave kože. Jača prirodnu (lipidnu) barijeru kože i zadržava vlagu za vidljivo deblju teksturu kože. Ako je vaša koža beživotna i pokazuje znake opuštenosti, verujte hijaluronskoj kiselini i koristite je kao oružje u zatezanju i vraćanju prirodnog tena.

Garnier serum s aloe verom
Garnier 

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum mi je odličan za večernju negu obzirom da iako lagana tekstura, ostavlja lepljiv trag na koži koji poput magneta privlači i zaključava sve naredne proizvode.

Obzirom na moju vrlo osetljivu kožu, zahvaljujući Garnier serumima veganskog sastava, bez mineralnih ulja, parabena i boja, moja koža izgleda jedrije, mekše i zdravije.

Kao što je to primer sa retinolom, vitamin C i hijaluronsku kiselinu možete bez problema uvrstiti u svakodnevnu rutinu nege kože.

Garnier serum
Garnier 

Bez obzira na tip kože, hranjiva krema za lice je imperativ za hidriranu i negovanu kožu te predlažem da je nikada ne preskačite, naročito ne u hladnijim mesecima kada nam koža vapi za hidriranošću.

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum i Garnier Skin Naturals Vitamin C serum su odličan izbor i za dnevnu i za noćnu rutinu nege, a da su odličan dodatak u nezi za efekat jedrijeg i ujednačenijeg izgleda kože dokažite i svojoj koži!

Aloe vera serum za lice.
Garnier