Možda znate i da zahvaljujući osobini da vezuje velike količine vode ona ustvari hidrira našu kožu i tako popunjava bore, usporava njihov nastanak, čini kožu glatkom i daje joj svežinu.

Ali, da li znate kada bi trebalo da počnete sa antiage negom koja sadrži hijaluronsku kiselinu i koje anti-age preparate bi trebalo da izabarete?

Nivo hijaluronske kiseline u našoj koži počinje da opada već u ranim 30-tim. Zato se na licu pojavljuju prve bore, tačnije fine, u prvo vreme tek primetne linije.

Ovaj proces je neminovan, ali na to kojom brzinom i na koji način će naša koža stariti, kažu naučnici, 90% uticaja ima nega. Zato bi sa anti-age negom trebalo da početi upravo tada – već u ranim 30-tim.

Prva anti-age nega trebalo bi da pre svega dobro hidrira kožu i da “dopunjava” rezerve hijalurona, podstiče njegovu proizvodnju i usporava prirodni proces opadanja nivoa hijaluronske kiseline u koži.
Zato bi vaš izbor trebalo da bude Eucerin Hyaluron-Filler linija, koja obezbeđuje upravo ovaj trostruki efekat, a specijalno je formulisana da utiče na prve znakove starenja kao što su bore i fine linije.

Eucerin Hyaluron Filer linija za negu kože.
Promo 

Formulacija ove dokazano efikasne linije sadrži Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca i biosaponine. Hijaluronska kiselina kratkog lanca - koja ima 40 puta manju molekulsku masu, prodire u dublje slojeve kože obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora, dok hijaluronska kiselina dugog lanca deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože. Istovremeno, bioaktivni saponini, efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline.

Razlog više da odaberete da svoju kožu negujete preparatima iz ove linije je činjenica da je od ove jeseni formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler linije obogaćena za još jedan veoma važan sastojak - enoksolon, supstancu koja usporava razgradnju hijaluronske kiseline štiteći tako nivo hijalurona u koži.

Zahvaljujući tome nega preparatima iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije sada pruža trostruki Hyaluron-Filler efekat:

- Vidiljivo popunjava bore

- Stimuliše proizvodnju hijalurona

- Štiti nivo hijalurona u koži

Pored svega navedenog, oduševiće vas i nova pakovanja preparata iz unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler linije koja svojim metalik sjajem i vrhunskom završnom obradom ukrašavaju vašu policu u kupatilu, a istovremeno vas oslobađaju brige o potencijalnom negativnom uticaju na životnu sredinu.

Nova pakovanja preparata iz unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler linije
Promo 

Pakovanja dnevnih i noćnih krema iz Eucerin®Hyaluron-Filler linije 100% su reciklabilna i sadrže manje plastike u poređenju s prethodnom generacijom. Kod pakovanja pojedinih preparata, poput Eucerin® Hyaluron-Filler Koncentrata, sadržaj plastike umanjen je čak za 80%.

U skladu sa Eucerin® politikom održivosti, preparati iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije, takođe, ne sadrže štampana uputstva, a sve neophodne informacije o preparatima nalaze se na ambalaži i dostupne su na sajtu www.eucerin.rs.

KAKO IZABRATI PRAVU ANTIAGE NEGU?

Velika većina dermatologa i anti-aging specijalista, slaže se da su injekcije hijalurona najefikasniji pristup podmlađivanja kože. S tim da ovaj pristup ne isključuje, već, šta više, podrazumeva antiage negu između estetskih procedura. Mnoge dame, ipak, u želji da sačuvaju izražajnost i prirodnost svog lica, biraju da mladalački izgled čuvaju samo uz adekvatnu i efikasnu antiage negu. U oba slučaja, za najbolje rezultate i podmlađenu i blistavu kožu, važno je izabrati adekvatnu i efikasnu negu i redovno je primenjivati.

Euceri kozmetika za antiage negu.
Promo 

U preparatima za antiage negu koriste se različiti tipovi hijaluronske kiseline, a Eucerin® patentirana kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, poznata je po tome što dokazano efikasno popunjava bore na površini, ali i duboko u koži.

Ovaj efekat se obezbeđuje tako što hijaluronska kiselina dugog lanca aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, dok hijaluronska kiseline kratkog lanca - koja ima 40 puta manju molekulsku masu - prodire u dublje slojeve kože obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora.

KAKO SE POSTIŽE TROSTRUKI HYALURON-FILLER EFEKAT?

S obzirom da nivo hijaluronske kiseline tokom godina u koži neminovno opada, formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler preparate sadrži i bioaktivne glicin saponine, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, a od ove jeseni unapređena je tako da zadovoljava i treći aspekt efikasne antiage nege – zahvaljajući enoksolonu, sastojku koji usporava razgradnju hijaluronske kiseline, štiti nivo hijalurona u koži!

Formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler preparate sadrži i bioaktivne glicin saponine
Promo 

Preparati iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije tako sada pružaju trostruki Hyaluron-Filler efekat: vidiljivo popunjavaju bore, stimulišu proizvodnju hijalurona i štite nivo hijalurona u koži.

To je dokazalo i posmarketinško ispitivanje u kojem je učestvovalo 360 žena od 35 do 55 godina. Čak 99% učesnica ovog ispitivanja potvrdilo je da nega preparatima iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije vidljivo umanjuje bore, dok se čak 100% izjasnilo da, nakon četiri nedelje upotrebe preparata iz ove linije, njihova koža izgleda podmlađeno, intezivno je hidrirana, a nastanak novih bora je preveniran.

NFO PLUS:

Trostruki efekti nege uz brigu o okolini

Nova pakovanja preparata iz unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler sadrže manje plastike u poređenju s prethodnom generacijom. Kod pakovanja pojedinih preparata, poput Eucerin® Hyaluron-Filler Koncentrata, sadržaj plastike umanjen je čak za 80%.

Nova pakovanja preparata iz unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler sadrže manje plastike u poređenju s prethodnom generacijom
Promo 

Pored toga, u skladu sa Eucerin® politikom održivosti, preparati iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije ne sadrže štampana uputstva, a sve neophodne informacije o preparatima nalaze se na ambalaži i dostupne su na sajtu www.eucerin.rs