FRIZER DŽENIFER LOPEZ OTKRIVA GENIJALAN TRIK ZA GUŠĆU KOSU: Neverovatan volumen uz samo jedan proizvod

Kris Eplton, frizer latino dive otkrio je za strane medije koji proizvod vam je potreban kako biste postigli kosu punu volumena.

Instagram

Bez obzira na to kakvu teksturu kose imate, verujemo da ste uvek u potrazi za novim trikovima s kojima ćete u svega nekoliko sekundi postići volumen i gušću kosu.

Kris Eplton, slavni frizer čije usluge koriste Dženifer Lopez, Dua Lipa, Kim Kardašijan i mnoge druge dame, otkrio je kako u svom radu koristi profesionalni sprej za prekrivanje izrastka i sede kose.

On se vrlo jednostavno nanosi i u trenutku prekriva izrast, a dobra stvar je što ga uvek možete nositi sa sobom s obzirom na to da je dostupan i u drogerijama, odnosno nije reč o tretmanu u frizerskom salonu.

Osim što prekrivaju izrastak i sedu kosu, čini se kako ovaj super proizvod ima još jednu funkciju, za koju ga i koristi sam Kris. On, naime, sprej za prekrivanje izrastka koristi kako bi stvorio iluziju gušće kose, a za magazin "Grazia" je otkrio o kakvom se triku radi.

Instagram 

Ono što treba da uradite je da odaberite nijansu spreja koja odgovara vašoj boji kose, tačnije boji korena, a zatim sprej nanesite na mesta na kosi gde je vlasište vidljivo, na području blizu razdeljka. To će stvoriti iluziju gušće kose, a trik je gotov za samo nekoliko sekundi.

U svom ga radu, osim Krisa, koristi i stilistkinja kose Džen AEkins, a redovno ga primenjuju na klijentkinjma poput Dženifer Lopez i sestara Kardašijan-Džener. Kris je veran spreju s potpisom brenda Color Wow, a kaže kako ga koristi kako bi se ekstenzije bolje uklopile, pa čak i za kreiranje privremenih pramenova.

screenshoot/instagram