Svako malo pojavi se neki novi proizvod koji brzo daje "neverovatne rezultate". Naravno, u moru takvih primera koji su zapravo samo dobro izreklamirani pojave se i izuzeci kojima su mnogi više nego zadovoljni i koji zapravo rade ono što obećavaju.

Pojedini šamponi obećavaju rezultate, a ne daju ih.
Shutterstock 

Ovog puta na "meniju" su proizvodi za negu kose, tačnije šampon o kojem mreže ne prestaju da bruje, a da nije sve "šarena laža" pokazale su na sopstvenim primerima brojne korisnice. 

Jedna od prvih koja je progovorila o proizvodu je korisnica pod imenom Hana, a nakon njene recenzije koja trenutno ima preko 2 miliona pregleda, javile su se i brojne druge žene sa potpuno istim iskustvom. 

Devojka je pokazala rezultate rasta kose.
TiKTok 

Ne samo što su pokazale koliko im je kosa porasla, već su pokazale i mnoštvo novih vlasi. Hana se našalila s rečima: "Da li ste nekad upoznali nekog ko je prestao da koristi određeni šampon jer je toliko dobar?". Potom je pokazala o kom proizvodu je reč. 

U pitanju je Kerastase Resistance Bain extentionise i namenjen je veoma oštećenoj kosi, sklonoj opadanju.

Kerastase šampon koji oporavlja kosu.
paolla.rs 

Kako su potom objasnili stručnjaci koji takođe podelili mišljenje o viralnom proizvodu, ovaj šampon je bogat proteinima i spada u profesionalnu negu. Nije namenjen običnim korisnicima koji nemaju problem sa kosom, a sudeći po komentarima, nije namenjen ni onima koji imaju skalp koji se brzo masti. 

Tu se navodno pokazala bolje njihova druga linija Genesis

rast kose uz pomoć kerastase linije proizvoda.
TiKTok 

Naravno, kada je reč o profesionalnim šamponima, morate biti oprezni. Kao što im i samo ime kaže, namenjeni su za profesionalnu upotrebu, što većina ljudi nije, te je ključno da ga koristite upravo onako kako bi to uradio i vaš frizer, poštujući uputstva, ali i da mu date šansu duži period, jer nakon jednog pranja nećete moći da vidite rezultate. 

Jako je bitno profesionalne proizvode koristiti na profesionalne načine.
Shutterstock 

Takođe, loša strana ovog proizvoda je i cena koja nije mala, te ćete samo za šampon morati da izdvojite 3.300 dinara

Sa druge strane, pojedini korisnici tvrde da je jeftinija alternativa Extentioniste liniji šampon iste kompanije ali drugog brenda - Loreal Elvive.

loreal elvive daje slične rezultate kao kerastase.
Loreal 

Doduše, može se desiti da vam se kosa brže masti i da je teža na dodir, te je je bitno da izaberete proizvod koji je namenjen vašem tipu kose. 

Bonus video:

Olaplex šampon TikTok/rosies.journeyy