DETOKS ŠAMPON JE #1 PROIZVOD U RUTINI NEGE KOSE: Temeljno čisti i vraća volumen u korenu, a evo kome je neophodan

Detoks šampon - dubinski uklanja nečistoće, vraća u balans ph vrednost kože glave i stvara volumen u korenu.

Šta je detoks šampon i ko treba da ga koristi?
Shutterstock 

Proizvodi koje koristimo na kosi, od raznih suvih šampona, pena, seruma i ulja do masnoća i prljavština koje se prirodno stvaraju na kosi, izazivaju nakupljanje proizvoda i nečistoća na kosi koje je ponekad jednostavno nemoguće oprati uobičajenim šamponom. Ako je vašoj kosi potrebno dubinsko čišćenje, savršen proizvod koji može obaviti posao je detoks šampon za kosu.

Zašto koristiti detoks šampon za kosu?

Detoks ili pročišćavajući šampon pomaže da se očuva kosa zdravom ili utiče na to da to postane, ukoliko je potrebno. Nakon upotrebe mnogo proizvoda za negu kose i stilizovanja, na kosi se mogu formirati naslage koje čine kosu slabom i lomljivom, a dodavanje detoks šampona beauty rutini nege kose rešiće ovaj problem i dubinski očistiti kosu.

Šta je detoksikacija kose?
Shutterstock 

Formula detoks šampona, osim što čisti nagomilane proizvode i nečistoće, stvara volumen i obnavlja pH kose. Pri korišćenju detoks šapona i drugi proizvodi će bolje delovati na svežoj, dubinski očišćenoj kosi.

Koliko često treba da koristite detoks šampon?

Svako od nas može da proceni da li je našoj kosi potreban detoks šampon, a većina frizera savetuje korišćenje ovog proizvoda jednom ili dva puta nedeljno. Ako primetite ostatke proizvoda na kosi koji je čini otežanom, onda je verovatno vreme detoks kose.

Koliko često treba da koristite detoks šampon?
Freepik/gpointstudio 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši