Bob frizura sa razlogom je u vrhu najpopularnijih. Tokom godina samo se smenjuju forme, a ove 2023. u fokusu je možda i najlepši oblik - chopped lob, odnosno dugi "iseckani" bob. 

Neodoljiva frizura do ramena veoma je brzo je postala jedna od najpopularnijih, pogotovo što ovakav stil dobro pristaje i damama sa gustom, ali i onima sa tankom i retkom kosom.

Još jedan plus, možda i najbitniji je to što za njeno stilizovanje ne treba više od 5 minuta.

Upravo zbog forme koja nije klasična "blunt", već sa lejerima, u samom startu imate frizuru koja i kada je neisfenirana izgleda dobro.

Dovoljno je da na prste nanesete malo gela ili pene, i "izgužvate" je i voila, spremni ste za polazak. Takođe, s obzirom da je reč o stilu srednje dužine, bez problema ćete moći da kosu vežete kada su velike vrućine, što je čini #1 za leto. 

Ono što je karakteristično za ovaj stil je i to što su lejeri uglavnom skidani britvom, na karakteristični način tako da se frizura prilagođava obliku lica, a ne vi njoj, te ne čudi što gotovo da ne postoji osoba kojoj dobro stoji, a još neke njene varijante pogledajte na primerima u nastavku teksta:

Bonus video:

Selena Gomez nosi soft-curve bob Youtube/hungvanngo/printscreen