Kada je u pitanju stilizovanje kose, verujemo da ste zaista pokušali sve do sada kako bi bila lepo oblikovana i bujna. U poslednje vreme svedoci smo povratka pomalo zaboravljenog, retro načina oblikovanja kose - viklerima!

Ako ste ovih dana bar jednom zakoračili na popularnu društvenu mrežu TikTok, sigurno ste videli brojne video snimke na kojima devojke okazuu kako im je kosa stilizovana viklerima. Ova pomalo zaboravljena, retro tehnika ponovo je apsolutni hit u svetu frizura iz jednog vrlo jednostavnog razloga; vikleri su zaista efikasno i jednostavno rešenje sa kojim se mogu nositi i najveći amateri, a rezultati na kosi će ostati dugotrajni čak i danima nakon što kreirate samu frizuru.

Takođe, sigurni smo da ste do sada bar jednom pokušali da napravite frizuru sa viklerima, ali retko kada biste postigli željeni rezultat. Tajna je u samom procesu i načinu na koji ih nanosite na kosu, koja pre svega treba da bude potpuno suva. Takođe, najbolje rezultate ćete postići peglanjem kose peglom pre nanošenja viklera i nanošenjem uvijača dok je kosa još vruća.

Ako želite da napravite izgled kojim će vaša kosa dobiti volumen, onda uvijte prednju stranu kose prema licu, odnosno ka unutrašnjoj strani. Na ovaj način ćete lepo uokviriti svoje lice, a kako biste svaki korak ove frizure uradili tačno onako kako treba, u nastavku smo odabrali TikTok video snimak koji će vas korak po korak voditi do savršene kose!

kako uviti viklere Tiktok/sweastyle