Bez obzira na to planirate li doček Nove godine provesti na nekoj ludoj žurci, prelepoj destinaciji ili u svom domu, ono što je zajedničko svima jeste želja da ovu staru godinu ispratimo u glamuroznom izdanju! Pored novogodišnje haljine i cipela ili čizama, veliku ulogu igra i drugačije stilizovana frizura.

Za sve one u potrazi za jednostavnim trikom koji će začiniti njihovu frizuru, novogodišnje verzije donose savršeni odgovor u jednostavnoj, brzoj, efektnoj i šarmantno stilizovanoj frizuri.

Imati prelepo stilizovanu kosu kao iz salona ponekad se čini kao izazov koji bi najradije prepustili rukama stručnjaka, ali za lepu frizuru nije toliko nužno znanje ili iskustvo, koliko volja.

Postoji poprilično veliki broj frizura koje možete napraviti za minut, a jednako efektne kao da ste satima sedeli u frizerskoj stolici, i koje vrlo lako mogu iskopirati i najveći amateri.

Ovde ne govorimo o frizurama za koje je potrebna mirna ruka ili talent za samo stilizovanje, već svega nekoliko upečatljivih dodataka zahvaljujući kojima će finalni look biti i više nego sjajan.

Na primer, ako ste se odlučili za zavezanu kosu, ovaj look uvek možete upotpuniti elegantnim ukosnicama ili scrunchie gumicama koje će u tren oka dosadnu i svakodnevnu frizuru pretvoriti u zanimljiv dodatak vašim outfitima.

Isto je i sa punđama. Možete ih nadograditi interesantnim bisernim aksesoarima ili lakom za kosu sa šljokicama.

Mašne, naročito plišane, najviše se vezuju za prazničnu sezonu jer su upravo ovakvi detalji često ukras na novogodišnjim jelkama.