Polovina je decembra, a to znači da je polako vreme da razmišljamo o idealnom outfitu za Novu godinu. Kada je reč o odevnim predmetima, glasamo za senzualne mini haljine ukrašene šljokicama ili pak elegantne kombinezone, kao i sve ostale stylish odabire koji su glamurozni.

Ipak, kako bi svaka kombinacija bila potpuna, potrebni su modni detalji!

Cipele su bez razmišljanja ‘bolna točka’ većini žena - i bez obzira na to koji stil preferirate, novi par uvek dobro dođe. Kao što smo spomenuli, pred nama je novogodišnji styling, a kako biste zablistali na najbolji mogući način, predlažemo da se odlučite za efektne cipele na petu u kojima nećete proći nezapaženo.

Kao neki od favorita nameću se sandale upotpunjene glamuroznim detaljima. To su uglavnom šljokice ili pak sjajni elementi, a možete birati između raznih modela.

Jednostavne elegantne verzije sandala uviek su dobra ideja, a jednako nam se sviđaju i salonke koje će svaku kombinaciju pretvoriti u zavodljivu disco priču.

Takođe, omiljeni brendovi imaju i odličan asortiman raznih čizama, a statement modeli preko kolena definitivno su jedan od favorita.

Pogledajte naših top 10 u nastavku!

ZARA Glamurozni modeli cipela za Novu godinu