Već smo na sredini decembra, što znači da je i Nova godina iza ugla. Zato je sada vreme da počnete da razmišljate šta ćete obući, posebno ako se spremate za glamuroznu proslavu. Naš favorit ove sezone su haljine, a kako bismo vam olakšali izbor, pogledali smo aktuelni asortiman brendova i izdvojili nekoliko stilizovanih komada!

Model sa kojim nema greške je haljina mini kroja upotpunjena svetlucavim detaljima. Verujemo da nije potrebno naglašavati koliko volimo šljokice u prazničnom periodu, a Nova godina je idealno vreme da zablistamo na najbolji mogući način. Bez obzira na boju haljine koju odaberete, imajte na umu da je reč o statement izboru, pa budite oprezni sa ostalim modnim detaljima kako ne biste napravili kič i napadan look.

Pored svetlucavih verzija, volimo i elegantne haljine, koje su uvek dobar izbor, posebno one sa otvorenim leđima itd. Zaljubljeni smo i u cut-out detalje koji svakom modelu daju dašak senzualnosti, ali i šik utisak.

Što se tiče boja, pustite mašti na volju jer podjednako glasamo za tamne i svetlije odabire, kao i haljine sa efektnim dezenima i detaljima. Isto tako, pobrinite se da materijali budu glamurozni, izaberite satenski somot, svilu, čipku i dočekajte Novu godinu u stylish looku.

BERSHKA 20 haljina za Novu godinu 2023.