Sezona praznika je iza ugla. Ako vas je neko već pitao o vašim planovima za Novu godinu, velike su šanse da već razmišljate o tome kako ćete ispratiti 2022. Inspirišite se Zarinim haljinama do 3.000 dinara koje smo izdvojili u nastavku i ne propustite neke od ključnih komada u kojima ćete bez sumnje zablistati.

Elegantni crni modeli su uvek na repertoaru tokom ovog perioda. Midi haljine u nekoliko boja garantuju jednostavan i luksuzan izgled, dok će vas komadi sa detaljima poput cut-out momenta ili dugmadi staviti u centar pažnje. Dobra vest je da, s obzirom na trendove koje smo videli na pistama, možete slobodno da ih ugradite u svoj svakodnevni izgled i zadržite dašak praznične energije tokom narednih meseci.

Ako još uvek nemate ništa posebno u planu, preporučujemo vam da se odlučite za jednostavnu haljinu koju ćete lako zadržati među svojim ključnim komadima i nakon Nove godine.

Da biste se u potpunosti prepustili prazničnom raspoloženju, ne propustite blještave dodatke za glavu koji će vam dati poseban osećaj, čak i na običnoj crnoj haljini. Ako se ne osećate dovoljno smelo za taj potez, isti efekat možete postići i efektnom bojom na usnama.

U nastavku otkrijte haljine do 3000 dinara dostupne u Zara radnjama.

ZARA Zara haljine za Novu godinu do 3.000 dinara