Razgovarali smo sa ekspertom za kosu Daliborom Vrtinom. On je modni frizer poznat po svojim upečatljivim frizurama za mnogobrojne modne brendove, poznate ličnosti, editorijale i naslovne strane prestižnih magazina. Danas smo mu postavili nekoliko pitanja na koja odgovara sa lakoćom i osmehom dok zadržava veliku dozu skromnosti čime nas je potpuno kupio.

Ukratko, ko je Dalibor Vrtina?

Svaki dan učim ko je Dalibor, dopuštam sebi da se menjam kroz prostor i vreme ;) Poenta i jeste da se konstantno razvijamo, bilo da je u pitanju ljubav, naša interesovanja, naši odnosi... Reč koja me najviše opisuje je Disciplina.

dalibor-vrtina-frizure-jutjub-farbanje-kosa-salon-video
Foto: Filip Plavčič 

 Jel imaš neko snimanje ili projekat koji bi izdvojio kao posebno drago?

Radujem se svakom snimanju jer nikad ne znam sta će drugi ljudi ili potrebe tog snimanja izvući iz mene. Modni editorijali su nešto što mi daje najveću slobodu i što sam ja suštinski, ali ajde da izdvojim svoje učestvovanje u snimanju spota muzičke zvezde iz Londona Jessie Ware.

Jedan proizvod ili kombinacija proizvoda za stilizovanje kose koje najčešče koristiš na klijentima?

Najčešće koristim lak za kosu i proizvode koji su za volumen, omiljeni mi je the Ouai proizvod za teksturu koji je kombinacija suvog šampona i laka za kosu.

Pogledali smo tvoj prvi YouTube video i želimo joooš! Koliko često planiraš da snimaš i šta možemo da očekujemo?

Jaoooj, počinjem recenicu tako jer je to za mene veliki iskorak :D Nikada se do sada nisam eksponirao i planirao sam da to tako ostane, do sada je moj rad govorio za mene i to mi je odgovaralo. Međutim došlo je vreme da podelim i sa drugima ono što znam. Drago mi je da su reakcije dobre i da vam se video dopada i hvala na tome i hvala mom videografu Filipu. Planiram da snimam, tako da biće još tips and tricks kada je moj Jutjub u pitanju. Od gostiju, nege kose preko stajlinga, možete sve da očekujete. Novi video već sledeće nedelje ;)

A kako stilizuješ svoju kosu?

Moja kosa je seda, seda kosa je ostra i suva i zahteva neki moisturize proizvod. Trenutno koristim Avedin light vosak.


Da li imaš preporuku za neki pristupačan brend ili proizvod iz drogerija?

Smatram da je bilo kakva nega bolja nego nikakva, naše žene često nemaju toliko mogućnosti da dobre proizvode kupuju van naše zemlje. Srećom drogerije kod nas su upravo obogatile svoj asortiman dobrim hair care proizvodima tako da ono što odgovara jednoj ne odgovara drugoj ženi i ultimativnog proizvoda nema.

Jel ima nešto na šta bi jako želeo da odgovoriš a niko te nije pitao?

Nema. Ali ako vi imate još neko pitanje pišite ili predlog za moj sledeći Jutjub video možda i posetite moj Instagram @dvhclub.

P.S. Ovo je Daliborova omiljena četka brenda Mason Pearson!

 Fotografija: Filip Plavčič