Već godinama ne prestaje da se priča o šik, a jednostavnoj frizuri koja se tako lako stilizuje. Defitinivno je bob jedna od onih frizura koja je najviše okupirala brojne zaljubljenice u beauty svet baš zbog lakoće stilizovanja, ali i odvažavanja na promenu.

Zasigurno nijedna frizura nije toliko dugo bila na beauty tronu, a ljubav prema njoj još uvek je aktulena među influenserkama, kako stranim, tako i domaćim.

Frizeri kažu da bob vrišti "leto", ali izgleda da će zadržati trendi status do kraja godine. Bob će vam dati novi izgled bez mnogo drame i previše promena na koje ne biste mogli da pristanete. To je zapravo suptilna promena zbog koje se nećete osećati kao da ste prekratko ošišali kosu, da je prekratka ili da ste preterali.

Ako želite šik frizuru kakvu vidite na Instagramu, a niste spremni da se odmah posvetite bobu, ovaj izgled možete postići sprejevima za volumen i stilizovanje tako što ćete podići pramenove.

Slobodno se poigrajte sa pramenovima kako biste dočarali potencijalnu frizuru koju biste mogli imati sa nekoliko poteza makazama.

Ova frizura ne zahteva mnogo proizvoda za negu i stilizovanje, jer je sasvim dovoljno da kosu osušite prirodnim putem i dodate samo malo ulja na vrhove. U nastavku smo odabrali neke sjajne inspiracije domaćih influenserki poput Lee Davogić, Antonine Lukić, Dunje Jovanić, Teodore Radovanovići drugih, tako da koji god stil odaberete, nećete pogrešiti!

Instagram Ovako domaće influenserke nose bob frizuru.