Prema rečima frizera postoje tri frizure, po jedna za svaku dužinu kose, s kojima celo leto možete izgledati sjajno.

1. Savršena letnja frizura za kratku kosu - moćni pixie

Radi se o frizuri kao stvorenoj za isticanje crta lica i stavljanja fokusa na vaše oči, usne... Ova frizura je i fantastičan odabir za vruće dane.

Većina nas zna da duga kosa u letnjim mesecima može biti noćna mora, ali zato je moćni pixie kao stvoren za sve izazove koje sa sobom nosi leto. Jedan od razloga zašto je to tako je činjenica da vam se kosa neće lepiti za leđa i vrat, a osim toga održavanje nije zahtevno i stilizovanje ne oduzima puno vremena.

2. Savršena frizura za poludugu kosu - klasični bob

Klasični bob neverovatno je šik frizura koja vašim leđima i vratu takođe ostavlja prostor da koža diše. Budući da se radi o frizuri koju je teško skupiti u rep, bob možete nositi na način da ga zabacite unazad. Na taj način vaše lice biće slobodno. Druga opcija je oblikovanje kose u talase koji su kao stvoreni za letnje mesece.

U svakom slučaju, bob je jedna od najjednostavnijih frizura za održavanje, a izgleda sjajno kada se nosi na bilo koji način zbog čega i ima toliku vojsku obožavatelja.

3. Savršena fizura za dugu kosu - slojevita kosa

Ako imate dugu kosu slojevi su sjajan način da je stanjite i smanjite njenu težinu, a to je ono čemu mnogi teže u letnjim mesecima.

Naravno, "minus" ove frizure je taj da ukoliko volite da nosite raspuštenu kos vaš vrat i leđa neće biti najsrećniji, ali s druge strane, vi ćete izgledati neverovatno.

Kako možete napraviti lokne bez upotrebe toplote pogledajte u nastavku:

Lokne bez toplote  Tiktok/audreyvictoriax