Da li znate da postoje mnogi načini da napravite lokne, a da ne koristite pegle, ili drugi pribor za stilizovanje, koji greje kosu i time je uništava?

Od kada smo otkrili metode bez upotrebe toplote gotovo da smo zaboravili na peglu i figaro, a kvalitet kose je daleko bolji za razliku od vremena kada smo aktivno koristili stilizatore na bazi toplote.

 Ipak, trikovi koje nam je TikTok otkrio su ih uspešno zamenili i toliko nam se na prvu dopali, najpre zbog minimalno utrošenog vremena na stilizovanje, a zatim i zbog oslobađanja od toplote od koju naročito izbegavamo u letnjim danima.Sledite pravila za postizanje lokni uz pomoć scrunchie gumica koje će vam dati volumen u trenu!

1. Spremite nekoliko scrunchie gumica oko kojih ćete uvijati pramenove.

2. Podelite kosu, a najpre šiške spojite, našpricajte lakom za kosu, a zatim počnite sa uvijanjem. Kosu provlačite kroz gumicu kao da vežete rep, a zatim u drugom krugu provlačenju počnite sa provlačenjem pramenove oko repa na način da popunite celu gumicu. Zatim dobijenu punđicu zakačite šnalom za koren.

3. Zatim kosu podelite na dve strane, našpricajte lakom za kosu, a potom nastavite sa identičnim načinom uvijanja oko rubova gumice i sve zakačite šnalom.

4. Prespavajte sa punđama i sledećeg dana uživajte u kovrdžavoj i zdravoj kosi.

POSTUPAK POGLEDAJTE U NASTAVKU:

Lokne bez toplote  Tiktok/audreyvictoriax