Leti težimo što jednostavnijim frizurama koje se lako stilizuju, a upravo ćemo jedan takav bob viđati svuda ove tople sezone. Bob s laganim talasima sjajan je izbor za sve koje vole opušteni i neopterećeni look. Zahteva minimalno stilizovanje kose i u prvi plan stavlja njenu prirodnu teksturu i super-prirodan izgled.

Zavisno o teksturi kose i o željenom izgledu, opušteni bob može se postići na više načina. Na primer, ako imate prirodno kovrdžavu kosu, teksturu ćete usavršiti pomoći slanih sprejeva, sprejeva za teksturu ili kreme za kovrdže jer će one dodatno naglasiti oblik.

Za ravnu ili talasastu kosu preporučuje se da se kosu suši na vazduhu ili je stilizujte u laganu punđu, čime će se u kosi stvoriti messy talasi.

Ako tražite li nešto glamuroznije i svečanije, poigrajte se s peglom ili figarom - frizura će prvi dan izgledati jako elegantno, a drugog i trećeg dana stvoriće se "neuredni" talasi koji izgledaju jako cool i mnogima su omiljena letnja frizura. Tzv. beach waves omiljeni su već godinama, a bob s laganim talasima zapravo je minimalistička varijanta "talasa za plažu" jer izgledaju još opuštenije.

Morski talasi godinama su omiljena frizura
Instagram 

Prednost ovog boba je što se može stilizovati na razne načine - razdeljak možete nositi na sredini ili po strani, zavisno više pristaje vašem obliku lica, a volite li šiške, prednost ovog boba je što jednako dobro izgleda i u kombinaciji s njima. Idealan je i za različite dužine pa, bez obzira na to imate li bob do usana ili onaj duži koji već prelazi u lob, frizura će izgledati jako efektno.

Instagram Talasasti bob za letnje mesece pred nama

U nastavku pogledajte kako možete postići savršene talase u kosi:

Najlakši način za postizanje lokni Instagram/mariaaiellohair