Ukoliko vam nedostaju ideje za nove frizure poznate manekenke imaju sjajnu ideju za vruće dane koji su pred nama.

Bela Hadid je veliki obožavalac mode 90-ih, te je tako među prvima ponela frizuru koja je nekad bila popularnam a koju su mediji prozvali Meduza konjski rep. Ova frizura je ubrzo postala veoma popularna.

Možda nisu svi fanovi ovog načina vezivanja konjskog repa, ali devojke koje su ga isprobale odmah su prigrlile ovaj novi trend.

bela hadid je prva nosila meduza konjski rep
Instagram 

Nakon Bele i Kendal Džener je nosila Meduza konjskim repom, a za njom i mnoge influenserke koje su počele da slede njihov primer, a tutorijali za pletene konjske repove polako preuzimaju vođstvo na društvenim mrežama.

kendal džener je nakon bele nosila meduza konjski rep
Instagram 

Ukoliko želite da ponesete ovakvu frizuru potrebno je da počnete tako što ćete kosu vezati u rep, a kako biste dobile savršeni pleteni konjski rep najbolje je da podelite kosu na dva dela, svaki deo zaližete unazad, a zatim ih spojite na temenu.

mnoge influenserke prigrlile su novi trend
Instagram 

Razdvojite rep na dva ili više delova u zavisnosti od gustine kose i koliko pletenica želite, što su manji delovi to ćete imati više pletenica. Svaki deo koji ste odvojile ispletite u pletenicu i vežite gumicom na kraju.