ZABORAVITE NA ZAVESA ŠIŠKE: Ovaj novi hit oblik frizeri favorizuju, a mnogi ga vole jer se LAKO SE PUŠTAJU

Da li ste sigurni da savršene šiške koje se mogu lako pustiti ne postoje?

8 proizvoda sa biotinom koji daju gustinu i volumen kosi
Instagram 

Ošišati šiške ili ipak ne? Odluka koja nikada nije laka, ali ono što je sigurno jeste da daje vrlo efektan i osvežen izgled.

Ako žudite za promenom izgleda i želite biti u trendu, svakako bacite oko na novi hit oblik šiški.

Šiške dolaze u različitim oblicima i veličinama. Tu su tupe šiške, tanke šiške, Birkin šiške, kovrdžave, šiške nošene u stranu i vrlo popularne zavesa šiške, a zajedničko im je što sve deluju vrlo pomlađujuće. U osnovi, postoji vrsta šiški koja pristaje bilo kom obliku lica, s više ili manje zahtevnim održavanjem, zavisno koliko ste spremni da se posvetiti njihovom oblikovanju.

Najnoviji trend šiški kojem vrtoglavo raste popularnost su bottleneck šiške čiji izgled je inspiriran sada vrlo trendi 70-ima. Vrlo laskave, sjajno uokviruju lice, a njihova tehnika šišanja se vrlo jednostavno može prilagoditi gotovo svakom obliku lica.

Ova duža varijanta šiški, osim što izgleda sjajno, odlična prednost je i ta da ih je vrlo lako pustiti da izrastu ako ipak niste zadovoljni kako vam one zaista stoje.

Slavni frizer Tom Smit kaže kako je izgled bottleneck šiški savršen za isticanje crta lica i podmlađivanje.

"Oblik ovih šiški omogućuje podešavanje dužine i ugla zavisno od toga želite li da naglasite ili proširite jagodice. I dok mnogima ne odgovaraju klasične šiške, većini će sjajno pristajati ovaj oblik koji daje mekoću licu", rekao je poznati frizer.

Ako se odlučite za novi hit u svetu frizura, bottleneck šiške važno je uskladiti s oblikom lica.

"Zamolite svog frizera da stvori duže šiške koje će kliziti po jagodicama pod uglom koji laska vašem licu, uvijajući se kako bi se stvorio sloj koji se nalazi negde između vaših jagodica i čela. Zatim treba oblikovati središnji deo šiški koje treba ošišati kraće, održavajući liniju šišanja mekom i isprekidanom, s najkraćim delom u sredini i sve dužim na krajevima", savetuje Smit.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši