Iako znamo da mnogim devojkama smeta preterano gusta kosa i da je teška za održavanje, složićemo se u jednom: svi želimo volumen.

Tanka kosa nas ponekad sprečava da imamo željenu frizuru za posebne događaje, da imamo "puniji" i lepši rep, a iako sprovodimo adekvatnu negu, ponekad može izgledati i neuredno.

Postoje frizure koje će vašu tanku kosu učiniti gustom.
Instagram 

Ipak, postizanje gustine oduvek je bio najteži zadatak, posebno što se ne može dogoditi preko noći. Zato vam u nastavku otkrivamo genijalne trikove za postizanje volumena u trenu, koji su vrlo jednostavni.

1. Niska punđa

@diyhairschool#diyhairschool#thinhair#bunhack♬ Like I Can - Sam Smith

Niska punđa je savršen izbor za sve one koje vole elegantniji stil. Ova frizura je veoma jednostavna, jer sve što je potrebno da uradite jeste da skupite kosu u nisi rep na dnu vrata. Nakon toga, prstima razdvojite prostor koji je dovoljno širok da kroz njega provučete rep. Kako ne biste pogrešili, pogledajte video i uverite se koliko je jednostavno!

2. Rep "iz snova"

@tartecosmetics Quick & easy #hairhack‍♀️#hairtutorial#summer#cleanbeauty#hair#hairstyle#ponytail#ponytailhack♬ original sound - tarte cosmetics

Počnimo s ovim jednostavnim trikom koji će "mlohavi" rep podići na nove visine koristeći samo gumicu za kosu. Skupite kosu u rep kao i inače, a potom ga podelite na dva dela tako da budu naslagani jedan na drugi. Zavežite gumicu za kosu samo oko gornje polovine, kamuflirajući tako drugi rep ispod njega. Zategnite oba dela kako biste dobili dodatni volumen.

3. Dve punđe

@charlotteparler How to catfish thick hair #poseathome#hairstyle#hairtutorial#thinhair#fyp#beauty#hairhack♬ Buttercup - Jack Stauber

Ova frizura je bila popularna tokom 2021. godine, ali tako se nastavlja i ove. Obratite pažnju na jedan detalj: korišćenje dve gumice koje se slažu s bojom vaše kose kako bi svakoj punđi dala volumen. Prilično je jednostavno: omotajte svoje pramenove oko svake gumice i zakačite krajeve. Na taj način se pramen stapa s ostatkom kose i dodaje malo prikrivenog volumena, tako da tvoje punđe izgledaju izdašnije.