NAPRAVITE SAVRŠENE TALASE BEZ KORIŠĆENJA PEGLE: Imamo sjajan trik! Treba vam samo pojas s ogrtača

Imamo sjajan predlog kako da napravite talase u kosi bez upotrebe pegle za kosu.

Vučji rez je najpretraživanija frizura na internetu u 2021. godini koja daje volumen tankoj kosi.
Instagram 

Trendovi u kosi dolaze i prolaze, ali čini nam se da su talasi u kosi večni. Super izgledaju na svim dužinama, nosivi su u različitim prigodama, a jako su jednostavni za održavanje i mogu trajati danima - sve što trebate je, jednom kad ih napravite, samo ih lagano urediti prstima ili češljem.

Međutim, problem s talasima u kosi je taj što je za stilizovanje potrebna pegla, figaro ili četka i fen, odnosno izvor toplote, što oštećuje kose pa su mnogi u potrazi za manje štetnim načinima stilizovanja talasa u kosi. Jedan super trik pronašli smo na društvenim mrežama, a sve što vam trebae je - pojas s ogrtača, piše Glamour.

Kako biste malo odmorili kosu i izbegli suve i oštećene vrhove, isprobajte trik koji je osvojio Instagram i TikTok. Od prošlog juna porasla je potražnja za pojmom "heatless hair", odnosno pretraga za stilizovanjem kose bez upotrebe toplote, i to za 967 posto. I na TikToku su hit heštagovi s istim pojmom pa tako broje i više od 560 miliona pregleda.

Kao što smo spomenuli, jedna od popularnijih metoda je ona u kojoj se koristi pojas s ogrtača, a sve što treba da uradite je da raščešljate kosu, zatim pojas stavite po sredini glave i kosu namotate na njega.

Na kosu, dok je još mokra, nanesite proizvod za stilizovanje, a pojas s ogrtača ostavite u kosi nekoliko sati, kako bi se formirale kovrdže. Kad se kosa osuši, uklonite pojas, a kosu raščešljajte prsima ili češljem - savršeni talasi su tu, a kosa nije oštećena zbog izvora toplote. U snimku iznad pogledajte kako možete postići ovakvu frizuru.

kosa
Instagram 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši