NAJKREMASTIJE OLOVKE KOJE MOGU DA ZAMENE BAŠ SVAKI RUŽ: Uz njih, vaše usne će biti lepše i punije

Izdvojili smo top 5 najboljih olovaka uz koje usne izgledaju veće.

Instagram

Kada govorimo o make up-u, ono što se sigurno može pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici jeste dobar ruž za usne. Reč je o make up proizvodu koji je uvek kako bi zaokružio naš look i koji licu pruža određenu svežinu. S druge strane, popularnim ruževima već neko vreme konkurišu kremaste olovke za usne, a koje nadilaze svoju ulogu uokvirivanja samih usana, te su zaslužne za najjepše make up look-ove.

Iz sezone u sezonu svedočimo pojavi novih trendova u beauty svetu, a u poslednje vreme sva pažnja usmerena je na jedan proizvod koji je bio poprilično zanemaren. Reč je o olovci za usne - proizvodu koji je donedavno služio samo za njihovo iscrtavanje i vizualne varke gde smo pokušavale da kreiramo nešto puniji i voluminozniji izgled samih usana.

Danas, olovke za usne nisu samo dopuna omiljenom ružu, već se nalaze u samom središtu naše svakodnevne make up rutine. Njihova prednost je ta što su olovke za razliku od ruža dugotrajnije, te neće tako lako skliznuti s usana. Takođe, olovke pružaju pigmentisani izgled koji zaista osvaja na prvu.

Instagram 

Ono što je važno jeste da dobro pripremite usne za šminkanje, odnosno napravite dubinski piling i stavite hranljivi balzam kako biste brzo i lako mogli naneti proizvod. Osim same tehnike nanošenja, važno je i s kakvim proizvodom baratate, a u nastavku smo izdvojili 5 najboljih...

1. Maybelline color Sensational olovka za usne

lilly.rs 

2. Essence Stay Waterproof Lip Pencil 

lilly.rs 

3. Aura olovka za usne Revolution

Aura 

4. MAC lip pencil

maccosmetics.com 

 5 . NYX Professional Makeup Slim olovka za usne

nyx 

 A u nastavku otkrijte trik Hejli Biber uz koji uvećava usne uz pomoć olovke:

This browser does not support the video element.

Kako uvećati usne olovkom i sjajem  Tik Tok/haileybieber