Da, potrebna su vam samo dva proizvoda da biste imali usne kao Hejli Biber na videu koji je postao viralan na TikTok-u. Ključni proizvodi su dobro poznati: tamno braon olovka za usne i providni balzam ili sjaj za usne; savršena kombinacija za XXL usne.

Želite da znate kako? Gisela Bosque, šminkerka u deli nekoliko saveta o tome kako da izvučete maksimum iz ove kombinacije za usne koja će ove jeseni sigurno oduševiti zaljubljenike u beauty svet.

Hejli Biber crta usne.
Instagram 

„Tehnika ne može biti jednostavnija: ne nanosite karmin ili olovku preko celih usana, već ih samo uokvirite, a potom nanesite sjaj“, objašnjava šminkerka. Ali to nije sve: trik za postizanje prirodnog rezultata je da se olovka za usne što bolje uskladi sa konturama usana.

"Vrhovima prstiju lagano utapkajte proizvod tako da ublažite oštre ivice nastale tokom crtanja usana, a potom dodajte malo boje ispod kupidonog luka i na sredinu donje usne. Tako usne dobijaju veću dimenziju", objašnjava ona i savetuje nas da koristimo prave proizvode.

„Pokušajte da koristite kremastu olovku jer će duže ostati na usnama i moći ćete ponovo da nanesete preko sjaja kako biste zadržali izgled."

Zvuči jednostavno i jeste. Osim toga, rezultat ne može biti laskaviji: smeđi tonovi odgovaraju svim tonovima kože i u trendu je ove jeseni. Ako vam boja sezone i dalje nije omiljena, ne brinite: „Ako mislite da vam braon ne pristaje, možete se odlučiti za druge jesenje nijanse koje su crvenkaste. Ali uvek treba da imaju 'glazirani' izgled koji im daje sjaj za usne“, zaključuje šminkerka, a kako izgleda proces pogledajte u videu!

Trik Hejli Biber TikTok/haileybieber