Nude olovku za usne koja savršeno naglašava vašu boju usana i odlično se slaže s bojom tona kože ponekad je stvarno teško pronaći. Uz nijansu, svakako pazimo na to i da je tekstura olovke poželjna te da ne isušuje usne, kao i da se ne razmazuje i da savršeno kompletira svaki make up look.

Ista nijanse nude olovke za usne ne odgovara svima već će svetlije nijanse bolje pristajati svetlijim tonovima kože, a tamnije nude nijanse tamnoputim devojkama.

U slučaju da ste još uvek u potrazi za savršenom nude olovkom ili samo želite da dopunite svoju kolekciju, donosimo vam odlične predloge za svaki ton kože.

Vrlo svetao ton

NYX Professional Makeup Slim Nude Beige olovka za usne

Ova olovka se savršeno nanosi na usne zahvaljujući kremastoj i pigmentisanoj formuli obogaćenoj kokosovim uljem. Nijansa Nude Beige idealna je za vrlo svetao ton kože i boju usana.

nyx olovka za usne je savršena za svetliji ton.
nyx 

MAC Cosmetics olovka za usne Oak

Ako imate vrlo svetlu boju usana i želite da postignete pravu nude-smeđu boju na svojim usnama, MAC olovka za usne u boji Oak je savršen izbor! Njena mat tekstura osigurava postojanost kao i postizanje prepoznatljivog make up look-a iz 90-ih koji je poslednjih godina veoma popularan.

mac olovka za usne je odlična za svetliji ton.
maccosmetics.com 

Svetao ton

Charlotte Tilbury Lip Cheat olovka za usne Pillowtalk

Obožavana olovka za usne brenda Charlotte Tilbury u nijansi Pillowtalk sad već ima kultni status, a mnogi beauty influenseri i šminkeri je obožavaju. Po njihovom mišljenju, ova nijansa najviše komplimentira prirodno ružičaste usne te i svetliji ton kože jer daje svetli trag.

Charlotte Tilbury olovka za usne za svetliji ton kože.
charlotte tilbury 

Urban Decay 24/7 Glide-On olovka za usne Naked

Ova malo tamnija, bež-ružičasta nijansa brenda Urban Decay dovoljno je tamna da naglasi svetlije tonove kože i usana bez da izgleda previše tamno. Ovom olovkom tako možete savršeno blago precrtati svoje usne, a da look i dalje izgleda prirodno i definisano.

Urban Decay olovka za usne je za svetliji ton kože.
Urban Decay 

Srednji ton

Milani Color Statement olovka za usne Nude

Color Statement olovka za usne u nijansi Nude predivno će pristajati ako imate srednji ton kože. Olovka je mat finiša te će savršeno naglasiti usne, posebno ako ih blago precrtavate.

Milani olovka za usne Nude.
Milani 

Chanel Precision olovka za usne Mordore-Nude

Precision olovka za usne u boji Mordore-Nude je savršena tamnija smeđe-ljubičasta nijansa sa suptilnim bronzanim finišem. Predivna i neobična boja odlično će vam pristajati ako preko nje nanesete samo bezbojan sjaj ili balzam za usne.

Chanel olovka za usne u boji Mordore-nude.
Chanel 

Tamniji ton

L'Oréal Paris Colour Riche mat olovka za usne Matte's It

Ova tamnija više smeđa nijansa s blagom naznakom ružičaste je savršen izbor ako imate smeđu i tamniju boju usana.

loreal olovka za usne je savrpena za tamniji ton kože.
Loreal 

Charlotte Tilbury Lip Cheat olovka za usne Foxy Brown

Foxy Brown je druga nijansa iz ove linije Charlotte Tilbury na našem spisku, ali ništa manje obožavana. Odlična je opcija za nude nijansu olovke ako imate tamniji ton kože. Njena kremasta formula koja hidrira usne, sadrži nijanse smeđe, crvene i oker boje pa ne izgleda sivo ili pepeljasto na tamnijoj koži.

Charlotte Tilbury olovka za usne za tamniji ton.
charlotte tilbury