Slobodno možemo reći da je poslednjih dana bila l-u-d-n-i-c-a. Gužve u gradu, haos na svakom koraku, te ukoliko ste među onima koji nažalost nisu stigli da odrade sve što su želeli pred doček, kao što je, primera radi, da srede nokte, samo bez panike - pronašli smo za vas brze i lake predloge sa kojima će i vaš manikir biti na "visini zadatka" i zasijati u najluđoj noći. 

Bilo da volite šljokice ili ste više od onih koji su za "klasične" varijante, u nastavku pogledajte najbolje last minute predloge za novogodišnje noktiće.

Sa crvenim nema greške

Crveni nokti su uvek u trendu, nevezano da li je povod Nova godina, praznici ili specijalna prigoda. Ipak, ukoliko želite nešto više sjaja, dodajte na jedan noktat svetlucave kamenčiće dok vam se lak suši i spremne ste za polazak.

Nude sa cirkonima

Tom Bačik, nail artist slavnih ima sjajan predlog za one koji vole neutralne nijanse. Izaberite omiljenu nude bazu i samo u dnu nokta dodajte po kamenčić. Ne samo što će vam nokti izgledati uredno i elegantno, već je ovako nešto savršeno za sve one koji žele sjaj, ali da se ne pretera.

Nude i vrhovi sa šljokicama

Za one koji žele da sijaju u novogodišnjoj noći, najlakša varijanta je da nokte nalakiraju u omiljenoj nude boji ili providnim lakom, a vrhove ili umoče u šljokice ili ih pospu gliterom u nijansi koja vam se "slaže" uz outfit. 

Glitter pri zanokticama

Ovo je inače sjajan način da sakrijete izrasle gel nokte. Sve što je potrebno je da nanesete malo laka na donji deo nokta i pospete ga gliterom. Kada se osuši, pređite preko providnim lakom i to je sve. 

U prazničnom duhu

Ovako nešto mogu da urade čak i oni koji nisu vešti sa četkicom. Dakle, dezen lizalice je veoma lako "skinuti". Samo na podlogu nanesite malo crvnog i belog laka, a potom vrhom čačkalice nanosite "kapljice" i pratite liniju nokta. Efektno, i razigrano, a lako.

Sirena nokti 

Sirena nokti bili su veliki trend ovog leta, ali su podjednako aktuelni i u prazničnoj sezoni. Sve što vam treba je lak sa holo efektom i to je sve. Jednostavno, elegantno, efektno!

Heart french

Ovako nešto lako možete uraditi same. Ključ je da imate ovalne nokte, a kombinaciju boja birate same. Iskoristite četkicu kako biste dobili polukružne gornje delove srca i to je sve. 

Crno sa "daškom" boje

Sa klasičnim crnim noktima nikad nema greške, ali ukoliko želite da malo "razbijete" monotoniju, nail artisti slavnih savetuju da koristite glitter zelene lakove jer su zelene nijanse, pogotovo grimizni tpnovi, glavni trend ove zime.

Metalik nokti

Metalik nokti su se vratili na velika vrata tokom 2022. ponajviše zahvaljujući Hejli Biber koja ih je ponovo proslavila. Za ovako nešto potrebna vam je neutralna baza i holo ili metalik prah koji se utrljava na površinu, a rezultate dobijate odmah.

Nude sa kamenčićima

Brzo lako i efektno. Iskoristite kamenčiće koje imate... kad ćete sijati ako ne sad?

Matte holo nails

Za one koji ne vole šljokice, mat nokti su savršen izbor. Neobičan efekat dobićete i ako klasičnom laku sa glitterom date matte završnicu.