Možda neprimetni na prvi pogled, ali izgled naših noktiju igra veoma veliku ulogu u stvaranju celokupnog utiska. Takođe, način na koji stilizujemo i brinemo o njima mnogo govori o nama, odnosno o našem karakteru i stilu, a ako volite predstojeće praznike, onda imamo nekoliko inspiracija koje će vas sigurno inspirisati da podstaknete božićnu čaroliju da osvane i na vašim noktima!

Bilo da to radije prepustite profesionalcima ili sami brinete o izgledu svojih noktiju, činjenica je da je njihovom izgledu nešto čemu posvećujemo veliku pažnju, kao i našem vremenu.

Kao i svake praznične sezone, crvene i zelene nijanse, koje najviše asociraju na Božić, veliki su hit i idealan su izbor za sve one koji vole da igraju na sigurno i da budu malo suptilniji u izražavanju ljubavi prema samim praznicima.

S druge strane, za sve one koje trese praznična groznica, postoji neograničen izbor opcija i načina na koje možete ukrasiti nokte. Pahuljice, praznični simboli poput Deda Mraza ili kuglice, zvezdice i slični detalji daće ono nešto svakom noktu, bez obzira na njegovu dužinu.

U nastavku smo izdvojili nekoliko preslatkih manikira koji će vas sigurno inspirisati da na noktima rekreirate prazničnu atmosferu, pa izađite iz zone komfora i poigrajte se detaljima i motivima!

Instagram Nokti za praznike